Neler Yeni

SSD değişim yerine servise gitmiş

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Merhaba, İncehesap'tan Apacer sipariş etmiştim James Donkey gönderilmiş.Kronik Sorunlu olduğu için değişime gönderdim. Bugün mesaj attığımda serviste olduğunu, 15-20 gün içinde geleceğini söylediler. Değişime giden bütün SSDler yada parçalar servise mi gidiyor ve oradan mı dağıtılıyor yoksa benim SSD mi sorunlu zannedip servise mi gönderdiler? Teşekkür ederim.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba, Apacer sipariş etmiştim James Donkey gönderilmiş.Kronik Sorunlu olduğu için değişime gönderdim. Bugün mesaj attığımda serviste olduğunu, 15-20 gün içinde geleceğini söylediler. Değişime giden bütün SSDler yada parçalar servise mi gidiyor ve oradan mı dağıtılıyor yoksa benim SSD mi sorunlu zannedip servise mi gönderdiler? Teşekkür ederim.
Böyle bir şey kabuk edilemez dostum. Nereden aldın?
Örneğin N11’mi? Servise falan değil, direkt N11 üzerinden iade talebi oluşturup, sana verilen kargo koduyla ücretsiz bir şekilde anlaşmalı kargoya vereceksin. Kargo satıcıya ulaşınca paran yatacaktır.
Servise gönderdiysen... Çok büyük hata yaptın.

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey kabuk edilemez dostum. Nereden aldın?
Örneğin N11’mi? Servise falan değil, direkt N11 üzerinden iade talebi oluşturup, sana verilen kargo koduyla ücretsiz bir şekilde anlaşmalı kargoya vereceksin. Kargo satıcıya ulaşınca paran yatacaktır.
Servise gönderdiysen... Çok büyük hata yaptın.
İncehesaptan aldım. Değişim istediğimi söyledim ve kargo kodu verdiler.

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman servise gitmemiştir. Baktın yine yine JD gönderdiler, dava bile edebilirsin.
Serviste dediler ondan sordum belki hepsi bir yerde toplanıyordur diye. Ederim etmesine de uzun sürer bu işler. Kasa geleli 1 hafta oldu ama daha açamadım bile.

Top Bottom