doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 5 Ağustos 2021 #1 Yeni bilgisayar aldım ona eski leptopdaki ssd yi takıcam fakat içinde dosyaları nasıl aktarıcağımı bilmiyorum program önerir misiniz?
Yeni bilgisayar aldım ona eski leptopdaki ssd yi takıcam fakat içinde dosyaları nasıl aktarıcağımı bilmiyorum program önerir misiniz?
🃏 🃏JOKER🃏 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 14,577 Dahası Reaksiyon skoru 36,924 Konum Realhas hoca için adalet istiyoruz İsim Mert Can Ergün 5 Ağustos 2021 #2 @FPU/CACHE
C Cevdet Sunay 80+ Platinum Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 12,278 Dahası Reaksiyon skoru 25,372 Konum Anarky High School İsim Hakan 5 Ağustos 2021 #3 @Emirhandkee
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 6 Ağustos 2021 #4 doqer yazmış: Yeni bilgisayar aldım ona eski leptopdaki ssd yi takıcam fakat içinde dosyaları nasıl aktarıcağımı bilmiyorum program önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Her şeyi atacaksan bu videoya bak; Belli başlı dosyaları atacaksan kopyala-yapıştır yapacaksın.
doqer yazmış: Yeni bilgisayar aldım ona eski leptopdaki ssd yi takıcam fakat içinde dosyaları nasıl aktarıcağımı bilmiyorum program önerir misiniz? Devamı için tıklayın... Her şeyi atacaksan bu videoya bak; Belli başlı dosyaları atacaksan kopyala-yapıştır yapacaksın.
doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Emirhandkee yazmış: Her şeyi atacaksan bu videoya bak; Belli başlı dosyaları atacaksan kopyala-yapıştır yapacaksın. Devamı için tıklayın... win dahil herşeyi atmak istiyorum
Emirhandkee yazmış: Her şeyi atacaksan bu videoya bak; Belli başlı dosyaları atacaksan kopyala-yapıştır yapacaksın. Devamı için tıklayın... win dahil herşeyi atmak istiyorum
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 6 Ağustos 2021 #6 doqer yazmış: win dahil herşeyi atmak istiyorum Devamı için tıklayın... O zaman videoya göre yapacaksın.
doqer yazmış: win dahil herşeyi atmak istiyorum Devamı için tıklayın... O zaman videoya göre yapacaksın.