Yardım SSD den HDD ye dosya aktarma

krammer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Bugün elime yeni aldığım 2TB HDD geçti. Daha önce her şey SSD deydi oradaki oyunları falan HDD ye atmak istiyorum ama dosyaları atınca bu sefer oyuna giremiyorum çünkü Steam'de dosya bulunamadı diyor bunun her şeyi sil baştan yüklemek dışında bir çözümü var mıdır?

Bugün elime yeni aldığım 2TB HDD geçti. Daha önce her şey SSD deydi oradaki oyunları falan HDD ye atmak istiyorum ama dosyaları atınca bu sefer oyuna giremiyorum çünkü Steam'de dosya bulunamadı diyor bunun her şeyi sil baştan yüklemek dışında bir çözümü var mıdır?
yoktur sadece foto vs aktarılır windows aktarımı oluyor du sanırsam ama bunu deniyebilirsin.

Bu yöntemle yapabilirsiniz.

yoktur sadece foto vs aktarılır windows aktarımı oluyor du sanırsam ama bunu deniyebilirsin.
Yok Windows aktarmayacağım SSD de sistem kurulu olacak ağır oyunları HDD ye atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yöntemle yapabilirsiniz.
Bakıyorum hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,274
Üyeler
184,612
Son üye
Burry