Ssd den kısıp ram arttırmak

Reaksiyon skoru
85
Sizce ssd den kısıp ram arttırmak akıllıcamı

m2 tamamen cıkarıp ram mı guncelndırmekse sana kalmıs bu hdd işinizi gorur ama 10sn de yapcıagınız ısı cok uzun surede yaparsınız

Buna sanal bellek denmiyor mu? Eğer öyle deniyorduysa programların çökmesini engellemek dışında bir işe yaramaz diye düşünüyorum.

450gb ssd yerine 240 gb ssd yapmak

Eğer 240 gb ssd sana yetecekse mantıklı ancak günümüz oyunlarının vs boyutları belli, ssdde sadece işletim sistemi ve birkaç oyun tutabilirsin bu şekilde

Eğer Ram'in 16GB'den az ise kısmalısın ama 16 ve üzeri ise bence gerek yok SSD daha önemli.

2.5 İnçlik SSD kullanıyorsan sıkıntı yok sonradan upgrade yapabilirsin ram gibi -başka bir 240 gblık ssdi alıp takmaktan bahsediyorum- fakat m2 ssd kullanıyorsan ssdyi al sonra rami tak derim ben

8gb ken 16gb yapacağım bu arada yardımın için sağol

tamamen sana bağlı bu main oyunlarını ssd kurarsın gerısını hdd kurarsın yeterli olucaktır. Bilgisayarında 20 30 oyunum var hepsini kurcam dersen ımkansız guncel oyunlar cok yer kaplıyor en basıtı warzone sanırım 100gb yer kaplıyordu yanlış olmasın ama benim önerim ram yukseltmeye ihtiyacın varsa main online oyunlarını ssd kurup gerısını hdd ye kurmak yeticektir mecbursan tabi

Ssd kısıtlı kalınca size yeteceğini düşünüyorsanız ram almanızı tavsiye ederim. Yanına 1tb harddisk alıp depolama konusunda eksiğiniz kapatabilirsiniz ya da idare edip sonradan ssd takviyesi yapabilirisiniz.

2.5 İnçlik SSD kullanıyorsan sıkıntı yok sonradan upgrade yapabilirsin ram gibi -başka bir 240 gblık ssdi alıp takmaktan bahsediyorum- fakat m2 ssd kullanıyorsan ssdyi al sonra rami tak derim ben
ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) yerine ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)

Geri