tulekopter
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Gürkan Tülek
W11 kurulum ekranında cmd açıp Diskparttan SSD olduğuna emin olduğum bölümü seçiyorum “223 GB - Free: 551 MB” yazıyor, clean komutunu giriyorum ve tamamen temizlenmiş görünüyor “223 GB - 223 GB”. Ancak sonrasında GPT’ye çevirmek için “convert gpt” komutunu giriyorum ve Virtual Disk Error veriyor, açıklama olarak SSD’min CD ya da DVD sürücüsü gibi dönüştürülemeyen bir bellek olduğu yazıyor?? Düzgün bir çözümünü bulamadım, bulamadığım gibi bir de tüm bu işlemlerin ardından tekrar List Disk yazdım, fark ettim ki “conver gpt” yazdıktan sonra da sanki hiç clean çekmemişim gibi SSD verileri geri gelmiş “223 GB - 551 MB” yazıyordu…
SSD belleğin içerisinde Win8 dosyaları ve küçük oyunlar vardı ancak bu yöntem ile temizleyemedim. Sonra Low Level Format ile denedim o da hiçbir işe yaramadı. Sonra içindekiler Win8 dosyasıdır, ondan silinmemiştir diye Hiren’s Boot ile flash belleğimi bootlayıp oradan Low Level Format denedim ama o bile işe yaramadı, en ufak dosya bile silinmiyor. Ne yapmam lazım? Bu SSD eski pcden sökmeden önce çalışıyordu
SSD belleğin içerisinde Win8 dosyaları ve küçük oyunlar vardı ancak bu yöntem ile temizleyemedim. Sonra Low Level Format ile denedim o da hiçbir işe yaramadı. Sonra içindekiler Win8 dosyasıdır, ondan silinmemiştir diye Hiren’s Boot ile flash belleğimi bootlayıp oradan Low Level Format denedim ama o bile işe yaramadı, en ufak dosya bile silinmiyor. Ne yapmam lazım? Bu SSD eski pcden sökmeden önce çalışıyordu