Neler Yeni

SSD güç girişi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar şimdi ben gamegarajdan ssdsiz sistem alsam elimdeki SSD yi taksam bu SSD güç girişi kasanın içinde mi olur arka tarafta toparlanan yerde mi olur ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar şimdi ben gamegarajdan ssdsiz sistem alsam elimdeki SSD yi taksam bu SSD güç girişi kasanın içinde mi olur arka tarafta toparlanan yerde mi olur ?
Edit: SSD güç girişi PSU'ya bağlıdır.

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
PSU güç girişini takarsın sıkıntı olmaz takabilirsin yani.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit: SSD güç girişi PSU'ya bağlıdır.
Dostum SSD li almayacam ayriyetten takacam diyorum ki boşta olan güç girisi kasanın iç tarafında mi dış tarafjnda mi bulunacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU güç girişini takarsın sıkıntı olmaz takabilirsin yani.
Siz beni anlamadınız diyorum ki bu SSD ye takacağım güç girişi kasanın arka tarafında yani kabloların gizlendiği yerde mi yoksa iç tarafında mi bulunur

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum SSD li almayacam ayriyetten takacam diyorum ki boşta olan güç girisi kasanın iç tarafında mi dış tarafjnda mi bulunacak
İçte veya dışta olması ne fark eder? Büyük ihtimal kasanın iç tarafında altta olur.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
SSD'ye 2 farklı kablo takarsın, birisi PSU'dan çıkar, diğeri de ANAKART ile bağlantıyı sağlar. bu iki kablo nereye kadar uzayabiliyorsa oraya konumlandırabilirsin SSD'ni. Genelde kasalarda diskleri tutturmak için vidalı alanlar olur veya slotlar olur, diskler oralara yerleştirilir. Bu disk slotları kasanın arka gizli kısmında da bulunabilir, önde de bulunabilir, kullandığın kasanın tasarımına bağlı.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
SSD'ye 2 farklı kablo takarsın, birisi PSU'dan çıkar, diğeri de ANAKART ile bağlantıyı sağlar. bu iki kablo nereye kadar uzayabiliyorsa oraya konumlandırabilirsin SSD'ni. Genelde kasalarda diskleri tutturmak için vidalı alanlar olur veya slotlar olur, diskler oralara yerleştirilir. Bu disk slotları kasanın arka gizli kısmında da bulunabilir, önde de bulunabilir, kullandığın kasanın tasarımına bağlı.
ya arkadaşlar ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz bu taktığımız power kablosu var ya hani ssd ye o kasanın kabloların gizlendiği kısımda mı yoksa içeride mi

biliyorum nasıl montaj yapıldığını benim sorum hariç herşeyi anlattınız yemin ediyorum.

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
Merhaba hocam, dün kendi sistemime hdd taktım. Benim kablolama da güç girişi kasanın arka tarafında, kabloların gizlendiği yerdeydi. Bu biraz da montaj ekibinin işciliği ile alakalı. Ama muhtemelen sizde de öyle olacaktır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba hocam, dün kendi sistemime HDD taktım. Benim kablolama da power girişi kasanın arka tarafında, kabloların gizlendiği yerdeydi. Muhtemelen sizde de öyle olacaktır.
Peki ya onu cikartmak için arka tarafı mi açmam gerekiyor

Yani kasanın iç tarafına doğru götürmek için

• Beğen
Reaksiyonlar: EECN

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
Evet. Benim kasamın arka kapağını iki adet vida tutuyordu. Çıkardım kapağı. Kabloları çok güzel montajlayıp kelepçelemişlerdi. Güç girişini bulup ayırdım ve hddye takarak bağlantı işlemini gerçekleştirdim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Evet. Benim kasamın arka kapağını iki adet vida tutuyordu. Çıkardım kapağı. Kabloları çok güzel montajlayıp kelepçelemişlerdi. Güç girişini bulup ayırdım ve hddye takarak bağlantı işlemini gerçekleştirdim.
Oh be sonunda cevabımı alabildim, sağolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: EECN

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can

Yani kasanın iç tarafına doğru götürmek için
Ssdyi takacağın yer kasanın ön tarafında ise mecbur götüreceksin. Benim hdd takma yeri arka tarafta olduğu için kolaylıkla bağlantı yapabildim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ssdyi takacağın yer kasanın ön tarafında ise mecbur götüreceksin. Benim HDD takma yeri arka tarafta olduğu için kolaylıkla bağlantı yapabildim.
Ben aslında sallandiracam aşağı doğru dik konumlandirip zaten SSD ler sallaninca bozulmuyorlar ve zaten pekte sallanacagini dusunmuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,298
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom