evet normal ssd yerine hdd alıp daha fazla depolama alanı yapabilirsin zaten 1tb m2 varmışvar mı peki önerebileceğiniz bir şey satalarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende hepsi bir şuanda daralmaya başladı baya ssd kapasitesi bildiğim kadarıyla boğazına kadar doldurmak çok faydalı değildi ondan almak istedim
Bende Alıcam 500gb M2 ssd var bende o yüzden 1 tb lik olsun diye almışken de iyisi olsun diye hp veya Samsung Alıcam ama indirim beklemek daha iyi olur ikiside 1700 TL civarında çünküvar mı peki önerebileceğiniz bir şey satalarda
bende hepsi bir şuanda daralmaya başladı baya ssd kapasitesi bildiğim kadarıyla boğazına kadar doldurmak çok faydalı değildi ondan almak istedim
Yani sayılır. USB kısmı çıkıyorsa SATA takıp belki (belki) 100MB falan görür.çöp yani
indirim gelmesi için bir neden var mı yoksa almama mantıklı mıBende Alıcam 500gb M2 ssd o yüzden 1 tb lik olsun diye almışken de iyisi olsun diye hp veya Samsung Alıcam ama indirim beklemek daha iyi olur ikiside 1700 TL civarında çünkü
n11 de 100 lira oynuyor aralarında.bakar mısınız ek ücret falanda alıyor amazon
pc takıcam devamlı kullanım için
yapıştır 2 taneaynen ama anlamadığım kadarıyla hdd çok pahalanmış
ssd almazsan ara yüklemeler bir kaç saniye daha uzun sürer hızlı hızlı oynayim derdine sahip değilsen sıkıntı olmazssd gerentiren oyunlar olmadığı için hdd almak istedim ssd 1tb zaten fps moba oyunlarını atmayı düşünüyorum sadece fps için fark yaratır mı ssd hikayeli oyunlarda
onun 4tb var amazonda ama değişik geldi bana biraz 1400 TL ye
Yok gelmeyedebilir ama acelem yok şu an PC olan ilde değilim çünkü 1 ay içinde Alıcam benindirim gelmesi için bir neden var mı yoksa almama mantıklı mı
daha indirime girmez herhalde bir şey yapıştırayım mıyapıştır 2 tane
Seagate Barracuda ST1000DM010 1TB 3.5" SATA3.0 7200RPM HardDisk : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate Barracuda ST1000DM010 1TB 3.5" SATA3.0 7200RPM HardDisk : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr