Neler Yeni

ssd hakkında bilgilendirirmisiniz?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Selamun aleyküm arkadaşlar pc ilk pcim yeni aldım hiç anlamıyorum ssd 500 okuma 500 de yazma falan galiba linkini koyuyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/1161...0gb-sata-3-0-2-5-ssd-560mb-okuma-530mb-yazma/
bu 500 okuma/yazma saniyede o kadar yazacağı anlamına mı geliyor anlamıyorum mesela flaşdan pc ye yada pcden flaşa bişey atarken falan yeri geliyor saniyede 1 mb ye düşüyor ama hiç 14 ün falan üstünde görmedim denk geldiğim kadarıyla bu normalmi bilgilendirirmisiniz?

RunchTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caner
Aleyküm selam. Evet okuma ve yazmayı o kadar yapar. Flash'a gelince flashın okuma yazma oranına göre şekillenir. Ancak pc üzerinde dosya taşıma işini 500/500 yapar. Bilgisayar açılış kapanış, program açılış kapanış, oyun map açılış hızı vs her şey hızlı olur Harddisk'e göre.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ali_

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleyküm selam. Evet okuma ve yazmayı o kadar yapar. Flash'a gelince flashın okuma yazma oranına göre şekillenir. Ancak PC üzerinde dosya taşıma işini 500/500 yapar. Bilgisayar açılış kapanış, program açılış kapanış, oyun map açılış hızı vs her şey hızlı olur Harddisk'e göre.
flash tan pc ye atarken tamamda tam tersindede aynısı oluyor peki pc içinde bir klasördenm başka birine dosya falan atarken de 500 mü yapıcak başka disk olmadığı için öyle deneyemem testlede uğraşmak istemiyorum.

RunchTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Caner
Pc içinde dosya transferinde 500 ü verir. Dediğim gibi usb'nin okuma yazma oranına göre hızı değişir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamun aleyküm arkadaşlar PC ilk pcim yeni aldım hiç anlamıyorum ssd 500 okuma 500 de yazma falan galiba linkini koyuyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/1161...0gb-sata-3-0-2-5-ssd-560mb-okuma-530mb-yazma/
bu 500 okuma/yazma saniyede o kadar yazacağı anlamına mı geliyor anlamıyorum mesela flaşdan PC ye yada pcden flaşa bişey atarken falan yeri geliyor saniyede 1 mb ye düşüyor ama hiç 14 ün falan üstünde görmedim denk geldiğim kadarıyla bu normalmi bilgilendirirmisiniz?
Flashın yazma ve okuma değeri de önemli hıza bakarsak flash 2.0 veya USB 2.0 portuna takmışsın bu yüzden düşük.

Top Bottom