Ayn ztn m2 düşüdüm ama bu m2 fiyatlarıda maşallah hem gerek yok sistemim o kadar şahşahlı deil gta 5 ve diğer oyunlar için alıyorum.yeterli slot var kullanabilirsiniz.
Zaten 2 şey lazım biri anakarttaki slot biri de güç kablosu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca m2 slotunuzda var da bu bütçe de pek önermem. Daha hızlıdır.
Asus prime a320m k
.Anakartın nedir?
Anakartınızın m2 desteği var. M2 SSD alın.Ayn ztn m2 düşüdüm ama bu m2 fiyatlarıda maşallah hem gerek yok sistemim o kadar şahşahlı deil gta 5 ve diğer oyunlar için alıyorum.
.
Hızlı giden atın da boku seyrek olur derler.Sistemi eşeğe emanet etmeyeceksin. Eşek fazla yük taşır ama yavaştır.
Oha 500 tl bandında m2 ilk defa görüyorum e o zmn bu daha iyi deilmiAnakartınızın m2 desteği var. M2 SSD alın.
KIOXIA Exceria SSD 250GB NVMe Gen3 M.2 SATA R: 1700MB/s W: 1200 MB/s : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA Exceria SSD 250GB NVMe Gen3 M.2 SATA R: 1700MB/s W: 1200 MB/s : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şimdi baktım kimse neden iyi olduğunu falan yazmamış ssd alırken kalitesine bak kanka önerim m2 ssd al buda sama bi 700 800 e patlar ama maalesef yapacak bir şey yok işte bende yeni şeyler öğrendim elektrik aniden kesildiğinde veri kaybı yaşanıyormuş bunun okuma yazma ömrü varmış ssd hdd de illaki görmüşsündürde okuma yazma oranında kat kat daha iyi olduğu icin ekranlarin sahnelerin daha hızlı yüklenmesini sağlıyor m2 olmayan ssdler haliyle 500 mb üzerine çıkamıyor ve kalitesiz oluyorlar o yüzden bi ssd alırken m2 olmasına dikkat etSSD HDD den daha iyi olduğu için SSD almaya karar verdim bilmiyorum sizin düşünceniz ne ama nerde araştırsam ssd daha iyi deniliyor
Bana 500 TL lik SDD önerir misiniz? ben bunu buldum bundan bende 1 tane daha var diye 2 tane 480 gb yapmayı düşünüyorum sizce?
(Şuna çözüm bulmaya çalışıyorum da sabahtan beri düşünüyorum)
James Donkey JD240 LE 2.5" 240 GB SATA 3 SSD 461,77 TL yerine 447,92 TL
James Donkey JD240 LE 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
James Donkey JD240 LE 2.5" 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Tüm satalardan hız olarak iyidir diyebilirimTm ya arkadaşların dediği gibi PNY almayı düşünüyorum herkes onu önermiş
Oha 500 TL bandında m2 ilk defa görüyorum e o zmn bu daha iyi deilmi
ben sorun yaşamadım james donk ta 3 yıldır kullanıyorum jd 480 iJames Donkey ssd almayın. Hele ki bu modelini.
Ssd hdd ye göre daha iyi tabii ki 10 senelik pc 2 dk da açılıyordu hdd ile ssd ile 25 saniyeye düştü.
Tam olarak kaç gb istiyorsunuz 480 mi 240 mı ?