- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım teşekkürlerKessinlikle piyasanın en iyi ssd lerindendir.
anladım teşekkürlerKessinlikle piyasanın en iyi ssd lerindendir.
Birinci ve ikinci sorunun cevabı kullanılabilir kasalara göre değişmekle birlikte daha fazlada kullanabilirsin insanlara önerdiğim sistemi ssd ile düzmek sebebi şudur Hdd ler artık eski teknoloji içinde oynayan parçalar var bilgisayarda bir takım donma takılmalar hdd den olabiliyor ve düştüğunde sarsildiğinda bozulan hdd gördüm ssd kadar sağlam değiller.Büyük depolamaya ihtiyaciniz var ise ssd ler ucuz deselerse bir hdd kadar ucuz degiller hdd alınız ama günlük kullanıcı 10 tane oyun oynacaksanız 500gb veya 1tb ssd almanız daha iyi olacaktır depolamanız çok olacak ise dediğiniz gibi ssd ve hdd birlikte kullanabilir en çok oynadiğiniz bir oyunu ve windowsu ssd ye kurup geri kalanı hdd ye kurabilirsiniz.Arkadaşlar SSD ve HDD hakkında pek bilgim olmadığı için aklıma birkaç tane soru takıldı bu soruları sizlere sormak istiyorum.
S1- Bir toplama bilgisayarda SSD ve HDD aynı anda kullanılabilir mi ?
S2- Bir toplama bilgisayarda aynı anda 2 SSD yada 2 HDD kullanılabilir mi ?
S3- Eğer sorduğum iki soruda da cevabınız evet kullanılabilir ise hangisi bir toplama pc de 2 tane HDD/SSD kullanmak mı yoksa 1 HDD VE 1 SSD kullanmak mı daha mantıklıdır ?
Ayrıca toplayacağım bilgisayarda eğer ikiside aynı anda kullanılıyorsa
HDD olarak Seagate barracuda 1TB 7200RPM
SSD olarakta Toshiba OCZ 240 GB
almayı planlıyorum.
bu konu hakkında ki fikir ve düşünceleriniz benim için önemlidir şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
o zaman direk bir tane 500gb ssd alsam yeterli olur diye düşünüyorumBirinci ve ikinci sorunun cevabı kullanılabilir kasalara göre değişmekle birlikte daha fazlada kullanabilirsin insanlara önerdiğim sistemi ssd ile düzmek sebebi şudur Hdd ler artık eski teknoloji içinde oynayan parçalar var bilgisayarda bir takım donma takılmalar hdd den olabiliyor ve düştüğunde sarsildiğinda bozulan hdd gördüm ssd kadar sağlam değiller.Büyük depolamaya ihtiyaciniz var ise ssd ler ucuz deselerse bir hdd kadar ucuz degiller hdd alınız ama günlük kullanıcı 10 tane oyun oynacaksanız 500gb veya 1tb ssd almanız daha iyi olacaktır depolamanız çok olacak ise dediğiniz gibi ssd ve hdd birlikte kullanabilir en çok oynadiğiniz bir oyunu ve windowsu ssd ye kurup geri kalanı hdd ye kurabilirsiniz.