yigitemre04
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
crucial bx 500 480 gb modeli
%100Sağlık değeri ne durumda? CrystalDiskInfo uygulamasından SS atın.
Kötü değil. Ne zaman aldınız ve kaç GB veri yazıldı toplamda?
1.5 hafta oldu. kaç gb veri yazıldığını bilmiyorumKötü değil. Ne zaman aldınız ve kaç GB veri yazıldı toplamda?
İşte o yüzden CrystalDiskInfo'dan SS atın demiştim1.5 hafta oldu. kaç gb veri yazıldığını bilmiyorum
İşte o yüzden CrystalDiskInfo'dan SS atın demiştim. Atabilir misiniz?
Haydaa fotoğraf gelmemiş. Hızlıresim'e yükleyip linkini atabilirsiniz. Aslında çok da gereği yok 1 hafta önce almışsınız, hızlar da yerinde. SSD kronik sorunlu ancak şu anda sorun size vurmuş değil.
foto 3 dkdır atamadım. nereden bakılıyor? isterseniz söyleyin. bakayımHaydaa fotoğraf gelmemiş. Hızlıresim'e yükleyip linkini atabilirsiniz. Aslında çok da gereği yok 1 hafta önce almışsınız, hızlar da yerinde. SSD kronik sorunlu ancak şu anda sorun size vurmuş değil.
Bu SSD ile bir bilgim yok maalesef hocam. Kronik sorunu var mı yok mu bilemiyorum. Hızlar yerindeyse sorun yok gibi.
Gerek yok ya, 1 hafta önce almışsınız ben üstünden zaman geçti sandım o yüzden sordum.foto 3 dkdır atamadım. nereden bakılıyor? isterseniz söyleyin. bakayım
tamam teşekkürlerBu SSD ile bir bilgim yok maalesef hocam. Kronik sorunu var mı yok mu bilemiyorum. Hızlar yerindeyse sorun yok gibi.
Gerek yok ya, 1 hafta önce almışsınız ben üstünden zaman geçti sandım o yüzden sordum.