Neler Yeni

Ssd içinde windows ile gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Taşlıova
Arkadaşlsr merhaba
Adata SU630 240gb ssd sipariş ettim içinde windows yazılımı yüklü şekilde gelir mi yoksa format atmak zorunda mıyım?

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
:D Kardeşim içi boş gelir eğer sistemi ssd ye kuracaksan windows kurmak gerekir :D

Toroslu

80+ Bronze
Evet zorundasınız, sıfır olarak gelecek. Yani içimde dosya sisteminin kendisini geçin, altyapısı bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Taşlıova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D Kardeşim içi boş gelir eğer sistemi ssd ye kuracaksan windows kurmak gerekir :D
Hocam ben biraz bu konulara cahilim benim asıl cevabını istediğim soru şu ben ssd yi bilgisayara taktığımda bilgisayar açılır mı?

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
içi boş gelir sen formatla windows kurarsın

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Hocam ben biraz bu konulara cahilim benim asıl cevabını istediğim soru şu ben ssd yi bilgisayara taktığımda bilgisayar açılır mı?
Sata girişine bağlayın ilk başta görmeyebilir bu bilgisayar sağ tık yönet deyip ordan disk yönetimine gelip ayarlayabilirsiniz.

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
SSD içinde hazır Windows sistem ile gelmediği gibi bilgisayara taktığınızda da bilgisayar açılmaz. Sistemi de siz kuracaksınız bilgisayarı da siz açacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Taşlıova
SSD içinde hazır Windows sistem ile gelmediği gibi bilgisayara taktığınızda da bilgisayar açılmaz. Sistemi de siz kuracaksınız bilgisayarı da siz açacaksınız.
Anladım teşşekkürler hocam

warrior

80+
İçi boş gelicek tabii ki ??. İnternetten bakarak basit bir şekilde Windows kurabilirsiniz. Zor bir işlem değildir, merak etmeyin.

warrior

80+
Bu işlemi cd vs kullanmadan yapabilir miyim ki
Rufus yazılımını kullanarak Windows un sitesinden indirdiğin ISO dosyasını Flash Belleğe yazdıracaksin. Daha sonra PC yi yeniden başlatıp Anakartinin boot tuşuna art arda basacaksın. Sonra zaten karşıma boot menüsü gelecek oradan Flash belleğini seçeceksin ve kurulum başlayacak sonrasını halledersin zaten. Dediğim gibi anlattıklarım karışık gelebilir. YouTube da bununla ilgili bir sürü video var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236
Son üye
sıkıcıtarıkefendi
Top Bottom