ssd içindeki silmeden disk birleştirmek mümkün mü?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,026
merhaba ssdme crack bir oyun kurmuştum eğer virüs bulaşırsa sisteme zarar vermesin diye diski bölüp araya kurdum şimdi bir sorun olmadığı için tekrar birleştirmek istiyorum mümkünmüdür? içindekilerin silinmesini istemiyorum. @keremcnsz24

İçindekileri büyük olan disk e atın ardından birleştirme yapın.

İçindekileri büyük olan disk e atın ardından birleştirme yapın.
peki bir sorum var şimdi ben böldüğüm diski 120gb olarak böldüm bunun 100gbı dolu bana 500gblık disk için 100gb boş yer bırakmamı söylediler. bu boş yer meselesi total için mi geçerli yoksa her disk için mi geçerli yani bölmüş olduğum 120gbtada örneğin 40gb boş yer bırakmam gerekiyor mu? @keremcnsz24

peki bir sorum var şimdi ben böldüğüm diski 120gb olarak böldüm bunun 100gbı dolu bana 500gblık disk için 100gb boş yer bırakmamı söylediler. bu boş yer meselesi total için mi geçerli yoksa her disk için mi geçerli yani bölmüş olduğum 120gbtada örneğin 40gb boş yer bırakmam gerekiyor mu? @keremcnsz24
Diskin toplamında geçerli olur.

Eminim ama siz yine de birleştirin. Tek disk olması performans ve sağlık anlamında daha iyi.
hmm oyun 100gb olduğu için yazması artmasın diye birleştirmek istemedim 45 günde 4.6tb yazma oldu nasıl oldu bende anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40-45 gündür kullanıyorum sanırım rekora koşuyorum gta 5 i aktardım öbür diske
Screenshot_7.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,317
Üyeler
184,143
Son üye