Neler Yeni

Ssd ile w10 boot etmiyor

Buggef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan can
Arkadaşlar HDD den SSD geçiş yaptım ama su zamana kadar James Donkey 240gb le aldım boot etmedi degisim.istedim değişip geldi yine boot etmedi iade isteyip Samsung 860 Evo aldım simdi boot menüde gözüküyor hatta sıralamada bile gözüküyor diski kopyaladım ama boot etmiyor neden olur acaba

Sistem özellikleri lazım olur diye yaziyorum;
R3 1200(ilk surum)
Msi b450m mortar artic
8gb 3000mhz kingston ram
Msi 1050ti aero
Wd 1tb hdd
Samsung 250gb evo ssd

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar HDD den SSD geçiş yaptım ama su zamana kadar James Donkey 240gb le aldım boot etmedi degisim.istedim değişip geldi yine boot etmedi iade isteyip Samsung 860 Evo aldım simdi boot menüde gözüküyor hatta sıralamada bile gözüküyor diski kopyaladım ama boot etmiyor neden olur acaba

R3 1200(ilk surum)
Msi b450m mortar artic
8gb 3000mhz kingston ram
Msi 1050ti aero
Wd 1tb HDD
Samsung 250gb evo ssd
Sata 1 girişine taktiginiza eminmisin?

Buggef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sata 1 girişine taktiginiza eminmisin?
Evet ilk aldigimdan james donkeydede oyleydi 1 gecirdim 2.de hdd vardi su andada oyle simdi 1.deydi kopylama yaptim bootlamadi ondan sonra hdd boot sirasindan 1 cektim sata 2 deydi acmadi simdi sata 1 de hdd var sata 2 de ssd var

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Evet ilk aldigimdan james donkeydede oyleydi 1 gecirdim 2.de HDD vardi su andada oyle simdi 1.deydi kopylama yaptim bootlamadi ondan sonra HDD boot sirasindan 1 cektim sata 2 deydi acmadi simdi sata 1 de HDD var sata 2 de ssd var
Peki sata 1deyken hdd boot ediyormu?

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
bi hatamı alıyorsunuz bendede olmuştu komut kısmından biçimlendirince düzeliyor

Buggef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sata 1deyken HDD boot ediyormu?
Evet iade ettigim zaman hdd 2.siradaydi boot etti simdide 1.sirada ondada boot etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi hatamı alıyorsunuz bendede olmuştu komut kısmından biçimlendirince düzeliyor
Sistemde hata almiyorum sadece her iki model ssd ilede w10 bootlamiyor dosyalari icinde boot menudende 1.sirasa ama w10 yok ekranina geliyor

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
Evet iade ettigim zaman HDD 2.siradaydi boot etti simdide 1.sirada ondada boot etti

Sistemde hata almiyorum sadece her iki model ssd ilede w10 bootlamiyor dosyalari icinde boot menudende 1.sirasa ama w10 yok ekranina geliyor
o nasıl bi ekran fotoğraf varmı acaba

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

R3 1200(ilk surum)
Msi b450m mortar artic
8gb 3000mhz kingston ram
Msi 1050ti aero
Wd 1tb HDD
Samsung 250gb evo ssd
Kopyala-yapıştır mı yaptınız yoksa klonladınız mı?

Buggef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan can
Uygulamadan diski klonla yaptim simdi format atma kismindayim usb ile format atmaya calisiyorum

Uygulamadan diski klonla yaptim simdi format atma kismindayim usb ile format atmaya calisiyorum

Arkadaslar tesekkurler cevap verdiginiz için usb ile denedim.artik ya klonladigim oldu yada usb format oldu ama bir turlu oldu sağ olun saglicakla kalin bu konuyu kapatabiliyormuyuz acaba burda yeniyim yoksa hep acikmi kaliyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Arkadaslar tesekkurler cevap verdiginiz için usb ile denedim.artik ya klonladigim oldu yada usb format oldu ama bir turlu oldu sağ olun saglicakla kalin bu konuyu kapatabiliyormuyuz acaba burda yeniyim yoksa hep acikmi kaliyor
Açık kalıyor. Rica ederiz.

Top Bottom