SSD im Yazılan Degeri Vermiyor

isa58

80+
Reaksiyon skoru
10
Kingston kc3000 aldım yazian 7000-6000 ben 3400-3200 alıyorum yanlış yaptığım birsey mı var acaba aldığım satıcı hepsiburada

Firmware guncelleyebilirsin ssd uygulamasindan ve anakart bios guncel mi, anakartinin modeline gore destekledigi gen e bakabilirsin, taktigin sata portunu kontrol et bazilari dusuk bazilari yuksektir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvme m2 ise anakart destegine bak 4x destegi var mi diye

Kingston kc3000 aldım yazian 7000-6000 ben 3400-3200 alıyorum yanlış yaptığım birsey mı var acaba aldığım satıcı hepsiburada
Anakartın gen 4 değilse yani 4*4 değil de 4*3 ise alamazsın o hızları

Anakartın gen 4 değilse yani 4*4 değil de 4*3 ise alamazsın o hızları
Anakartının modelini yazar mısın

Hocam excalibur g870 model 4060 lı laptop var. Destekler mi o hızları? Bi bilgi bulamadım araştırdığımda
Epeyde desteklemiyor görünüyor ama tam ürün bilgisi olmadan bilemem tabii hocam

Ekler

• Screenshot_2023-12-02-22-38-38-247_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-02-22-38-38-247_com.android.chrome.jpg
    452.1 KB · Hit: 38
Alıntıyı görüntüle
Hocam şunu yazmışlar ama siz ne derisniz. Ssd olarak 4.0 kullanmışlar casperın sitesinde
O zaman bu doğrudur hocam bi ssd hız testi yaparsanız belli olur aslında 4GB/s yi geçiyorsa 4.0 dır

O zaman bu doğrudur hocam bi ssd hız testi yaparsanız belli olur aslında 4GB/s yi geçiyorsa 4.0 dır
Ama yok kullanılan ssd 4.0 olup da hızı 4gb/s nin altında olabilir öyle de yanılabilirsin. Bi aç bak bence hocam yazıyordur ssd'nin üstünde 😅

Ama yok kullanılan ssd 4.0 olup da hızı 4gb/s nin altında olabilir öyle de yanılabilirsin. Bi aç bak bence hocam yazıyordur ssd'nin üstünde 😅
Ssd hız testini ne üzerinden yapabilirim hocam. Laptobu açmaya ürkerim birde garantisi bozulmasın 😅. Eğer 4 gb/s geçiyorsa kc3000 alıp teknik serviste montajınu yaptırım hocam

Ssd hız testini ne üzerinden yapabilirim hocam. Laptobu açmaya ürkerim birde garantisi bozulmasın 😅. Eğer 4 gb/s geçiyorsa kc3000 alıp teknik serviste montajınu yaptırım hocam
İşte mevcut ssd'n hızı 4gb/s nin altındaysa hız testinden anlayamazsın hocam o yüzden dedim :/

Geri