SSD kendini kilitledi

Shiwoss

80+
Reaksiyon skoru
39
Hocam ben şuan tatilde büyük bi akrabamın yanındayım
Bir tane SSD si var diske dosya atıyorum atıyor pc ye reset atınca siliyo dosyaları kendi kendine içinde manive şeyler fotoğraflar falan var onları dışarı da atamıyoruz bi yerde kitliyo ve kalıyor öylece girerken erişiminiz yok diyordu tamam diyodum sonra disk özelliklerinden tam denetim verdim ama bilgisayara reset atınca o ayarlarda gidiyor yani diskin üzerinde hiçbir şey yapamıyorum

Bir tane SSD si var diske dosya atıyorum atıyor pc ye reset atınca siliyo dosyaları kendi kendine içinde manive şeyler fotoğraflar falan var onları dışarı da atamıyoruz bi yerde kitliyo ve kalıyor öylece girerken erişiminiz yok diyordu tamam diyodum sonra disk özelliklerinden tam denetim verdim ama bilgisayara reset atınca o ayarlarda gidiyor yani diskin üzerinde hiçbir şey yapamıyorum
Hdd sentinal yükle ssd durumuna bak

Son düzenleme:
tamamdır dönüş yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam böyl

%43 sorun oluştu falan bişeler anlatıyo içindekileri kurtaramaz mıyız
Çok zor hocam

Cihazda deepfreeze yüklüdür muhtemelen .

Hafıza ölmüş.
Zorla almayı deneyebilirsin.

ne yapmam gerekiyor

zorla nasıl alıcam
Uygulamaya girip kullanıcı adı şifre ile kapatmanız gereklı uygulamayı . Geçmişte bu programı kim kurmuşsa onla iletişime geçin.

Uygulamaya girip kullanıcı adı şifre ile kapatmanız gereklı uygulamayı . Geçmişte bu programı kim kurmuşsa onla iletişime geçin.
SSDnin mazisi çok hocam onu bulamamda bu deepfrezeye biraz göz gezdirdim bulamadım

Tek tek dosyaları almalısın ya da profesyönel bir şirket alması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri