amdsaolsun
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,930
- İsim
- Efe GÖKKURT
- İlgilendiği Kategoriler
- BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
- gokkurtefe
Hocam popüler konularda vardı kronik sorunlu ssd ler ben oradan bakmıştım ama o yüzden yani ama patriot burst hiç kötüleyen de görmedim ama SanDisk plus kronik bundan eminim ve kronik olmasına rağmen bir bilgisayarcı bana SanDisk plus aldıracak allahtan forum diye bişey var yoksa kazığı yediydik bir kişinin ki kronik sorunluyum forumdayardımcı olduysam ne mutlu bana
evet hocam 600 ama siz son kullanıcı olarak en iyi sistemde bile 550 alırsınız ve firmalarda en hızlısına bile 550 diye yazarlar bununla birlikte yanlışlık olmasın ama ben su630 larda kronik sorun olduğunu duymadım ve youtuber ların kurduğu sistemlerin nerdeyse hepsinde ucuz ve performanslı diye onu kullanıyorlar bence arızası olsa kimse yaptığı sistemi bu parçayla çöp etmezdi diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam eğerki yanlış bilgilendirdiysem kusura bakmayın ama ben nedense 630 olan modelde hiç kronik sorun yaşayanı görmedim ve youtuberların çoğunluğuda kurduğu sistemde onu kullanıyor (eğerki arızalıysa bu arkadaşa farklı parçalarda önerebilirim ben sadece arıza olduğunu hiç duymadım yanlış bilgilendirme yapmayayım)