SSD kutusu?
Bilgisayarınızdaki M.2 slotları dolu mu? Bunun yerine, fiyatını bilmiyorum, PCI-e M.2 kartı almanız daha sağlıklı olur.
internette gezinirken gördüm bende iş görür mü böyle bir şey
Anakart modeli nedir ? Ona göre daha doğru öneriler gelir.Merhabalar anakartımda 1 tane ssd yeri var bende ssdi kutusu almayı düşnüyorum. Önerisi veya bilgisi olan var mı
h610m fazladan ssd yeri yok o yüzden ilgimi çekti bunlarAnakart modeli nedir ? Ona göre daha doğru öneriler gelir.
dolu daha yeni aldım zaten ama 1-2 aya kalmadan depolamam dolar gibi tahmin ediyorum bu yüzden böyle bir şeye bakıyorumBilgisayarınızdaki M.2 slotları dolu mu? Bunun yerine, fiyatını bilmiyorum, PCI-e M.2 kartı almanız daha sağlıklı olur.
Şöyle bir dönüştürücü alıp anakartına takarsan normal sata3 ssd den daha hızlı olan ikinci m.2 yi kullanabilirsin. (850-900MB hız verir)h610m fazladan ssd yeri yok o yüzden ilgimi çekti bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolu daha yeni aldım zaten ama 1-2 aya kalmadan depolamam dolar gibi tahmin ediyorum bu yüzden böyle bir şeye bakıyorum
sığar mı sığmaz mı bilmiyorumekran kartına çok yakın çünkü ya da ekran kartını dikey tutan aparatlardan alıp bunun 2lilerinden almak mantıklı olur muŞöyle bir dönüştürücü alıp anakartına takarsan normal sata3 ssd den daha hızlı olan ikinci m.2 yi kullanabilirsin. (850-900MB hız verir)