Kaç tane oyunun vardı PC indeBu, ne kadar kullandığınıza bağlı olarak değişir.
Benim bir harici diskim olduğu için ilk etapta 500 GB SSD yeter diye düşündüm ve SSD aldım. Uzun bir süre yetti ama sonrasında alan yetersiz gelmeye başladı. Bu yüzden bilgisayarımın içinden çıkan HDD'yi DVD girişinin yerine taktım, SSD'de bulunan dosyalarımı HDD'ye aktardım.
Sadece Rust ve Rainbow oynuyorum250 SSD+500 HDD daha mantıklı olur. Oyunlar artık 100GB gibi yüksek bir depolama alanını kaplayacak şekilde piyasaya sürülüyor.
O zaman kesinlikle 500GB SSD almalısın.Sadece Rust ve Rainbow oynuyorum
Train Simulator, GTA 5, Outlast, ETS 2 gibi birçok büyük boyutlu oyunum ve yazılımım var. Ayrıca çoğu HDD'de olmak üzere az miktarda kişisel dosyalarım hâlâ SSD'de. 465 GB'den 172 GB boş alanım var. İşletim sistemi olarak Windows 10 Sürüm 1809 yüklü.Kaç tane oyunun vardı PC inde
Maşallah o zaman bana 500 GB SSD yeter ben üstte de dediğim gibi sadece Rust ve Rainbow oynuyorumTrain Simulator, GTA 5, Outlast, ETS 2 gibi birçok büyük boyutlu oyunum ve yazılımım var. Ayrıca çoğu HDD'de olmak üzere az miktarda kişisel dosyalarım hâlâ SSD'de. 465 GB'den 172 GB boş alanım var. İşletim sistemi olarak Windows 10 Sürüm 1809 yüklü.