Neler Yeni

Yardım SSD modelini bulamıyorum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
MErhabalar, başlıktada dediğim gibi SSD'nin modeli için aygıt yöneticisinden ve crystaldiskinfo'dan baktım ama modeli bulamadım, sadece SSD 128 GB yazıyor modeli nasıl bulabilirim

Deliever

80+ Bronze
MErhabalar, başlıktada dediğim gibi SSD'nin modeli için aygıt yöneticisinden ve crystaldiskinfo'dan baktım ama modeli bulamadım, sadece SSD 128 GB yazıyor modeli nasıl bulabilirim
Kasayı açıp modeline bakabilirsin, kasayı açmadan nasıl bakacağım dersen işte onu bilmiyorum :)

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
SSD'nin üzerinde de mi etiket falan yok? yoksa aygıt yöneticisinden SSDyerine yazan ismin fotosunu at

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'nin üzerinde de mi etiket falan yok? yoksa aygıt yöneticisinden SSDyerine yazan ismin fotosunu at
Kasayı açmak istemiyorum bilgisayarı yeni aldım ve aygıt yöneticisinde SSD 128 GB yazıyor sadece.
Screenshot_1.png

sefilihtiyar

80+ Bronze
arama kısmına sistem bilgisi yaz bileşenlere tıkla depolama yazan bi yer var ona tıkla diskler kısmı cıkıyor karsına ordan bak

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
SSD-Z belki yardımcı olabilir.

BeKo'O

80+ Silver
Kasayı açmak istemiyorum bilgisayarı yeni aldım ve aygıt yöneticisinde SSD 128 GB yazıyor sadece.
Alıntıyı görüntüle
Markalı PC ise aldığın linkte yazar zatende 2.el aldın anladığım kadarıyla. Neyse dur şuna bakıp geleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Dostum sadece adı var böyle bulamayız, SSD-Z ile dene, alttaki zaten Seagate Harddisk, SSD sağ tık özelliklerden olaylar kısmının fotosunu atabilir misin

Markalı PC ise aldığın linkte yazar zatende 2.el aldın anladığım kadarıyla. Neyse dur şuna bakıp geleyim

Dostum sadece adı var böyle bulamayız, SSD-Z ile dene, alttaki zaten Seagate Harddisk, SSD sağ tık özelliklerden olaylar kısmının fotosunu atabilir misin
Sandisk SSD Plus gibime geliyor ama amin değilim

Son düzenleme:

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler

Sandisk SSD Plus gibime geliyor ama amin değilim
Gene aynı ve linkten almadım dışarıdan aldım ve 2. el değil.

arama kısmına sistem bilgisi yaz bileşenlere tıkla depolama yazan bi yer var ona tıkla diskler kısmı cıkıyor karsına ordan bak
Buda olmadı maalesef hepsi SSD 128 gb diyor mecbur kasanın içine bakıcam galiba.

BeKo'O

80+ Silver
Gene aynı ve linkten almadım dışarıdan aldım ve 2. el değil.

Buda olmadı maalesef hepsi SSD 128 gb diyor mecbur kasanın içine bakıcam galiba.
bak ilk attığında seri numarası için click (tıkla) diyor bas bakim ne çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,649
Üyeler
168,656
Son üye
lordex
Top Bottom