Neler Yeni

ssd neye göre alırım ne almalıyım

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
selam diğer parçalardan az çok anlarım ama ssd hakkında bir fikrim yok oyuna giriş hızım bilgisayarımın açılma süresi çok geç bir ssd önerir misiniz?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
selam diğer parçalardan az çok anlarım ama ssd hakkında bir fikrim yok oyuna giriş hızım bilgisayarımın açılma süresi çok geç bir ssd önerir misiniz?
bütçeniz ne kadar?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
CS3030. en iyi fp ssdlerden.
Ayrıca DRAM var mı,kronik sorunu var mı, hızları nasıl, ömrü kaç TB. Bunlara bakacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 400 TL civarı
120-256Gb arası bakıyorsunuz o zaman?

Ya da direkt sata mı

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CS3030. en iyi fp ssdlerden.
Ayrıca DRAM var mı,kronik sorunu var mı, hızları nasıl, ömrü kaç TB. Bunlara bakacaksınız

120-256Gb arası bakıyorsunuz o zaman?

Ya da direkt sata mı
ssd bakıyorum 120 gb hızlandırır mı sence

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün

300 400 TL civarı
hocam ssd o fiyata 240 alınır o ssdyede windows atar geri kalan 100gb ise oyun indirirsiniz ssd olarak
https://www.hepsiburada.com/adata-s...ss-240gq-r-p-HBV00000JIN5N?magaza=Hepsiburada
bu iyi gibi

ssd bakıyorum 120 gb hızlandırır mı sence
hocam 120 gb alırsınız içerisine windows kurarsınız her türlü hızlanır o pc oyunlarıda hard diske yükleyip oynayabilirsiniz

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ssd o fiyata 240 alınır o ssdyede windows atar geri kalan 100gb ise oyun indirirsiniz ssd olarak
https://www.hepsiburada.com/adata-s...ss-240gq-r-p-HBV00000JIN5N?magaza=Hepsiburada
bu iyi gibi
oyundan yana sorunum yok hdd var bana sadece pc yi hızlandırmak için ssd lazım 120 gb yeterli mi sence değilse 240 bakacağım.

bu iyi gibi

hocam 120 gb alırsınız içerisine windows kurarsınız her türlü hızlanır o pc oyunlarıda hard diske yükleyip oynayabilirsiniz
bana 120 gb bir ssd önerebilir misin peki

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
oyundan yana sorunum yok hdd var bana sadece pc yi hızlandırmak için ssd lazım 120 gb yeterli mi sence değilse 240 bakacağım.
hdd den ssd ye geçince her ssd pcyi hızlandırır ben bilgisayarımda 1 tb hard disk kullanırken 40 50 saniyede açılıyordu pc ve açılsa bile kendine gelmesi uygulamaları filan açması 4 5 dakikayı buluyordu yani windowsu kurmak için 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz içinde biraz daha alan kalıcaktır

hdd den ssd ye geçince her ssd pcyi hızlandırır ben bilgisayarımda 1 tb hard disk kullanırken 40 50 saniyede açılıyordu pc ve açılsa bile kendine gelmesi uygulamaları filan açması 4 5 dakikayı buluyordu yani windowsu kurmak için 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz içinde biraz daha alan kalıcaktır
bu şekilde pc 10 sn civarında açılmaya başlıyacaktır

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
250 almanızda fayda var . sistemin gelecek güncellemeler drıverlar tarayıcı gibi programlar içinde yer kalmalı. Kalan kısma en çok oynadığınız oyunu atarsınız . En az 50 gb yer bırakmanızı tavsiye ederim . Sonuna kadar doldurmak pek sağlıklı değil.
iki tür ssd var biri m.2 ssd direkt olarak anakarttaki yuvaya takılır , diğeri ise sata ssd hdd gibi sata yuvasına bağlanır . m.2 ssd ler çok daha performanslıdır . Bunun için anakart modelinize ihtiyacımız var. Ondan sonra bir ssd önermemiz daha uygun olur.

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet

bu şekilde pc 10 sn civarında açılmaya başlıyacaktır
120 gb lik ssd önerir misin

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün

TwiZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
250 almanızda fayda var . sistemin gelecek güncellemeler drıverlar tarayıcı gibi programlar içinde yer kalmalı. Kalan kısma en çok oynadığınız oyunu atarsınız . En az 50 gb yer bırakmanızı tavsiye ederim . Sonuna kadar doldurmak pek sağlıklı değil.
iki tür ssd var biri m.2 ssd direkt olarak anakarttaki yuvaya takılır , diğeri ise sata ssd hdd gibi sata yuvasına bağlanır . m.2 ssd ler çok daha performanslıdır . Bunun için anakart modelinize ihtiyacımız var. Ondan sonra bir ssd önermemiz daha uygun olur.
h61 h2 m2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,872
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom