bütçeniz ne kadar?selam diğer parçalardan az çok anlarım ama ssd hakkında bir fikrim yok oyuna giriş hızım bilgisayarımın açılma süresi çok geç bir ssd önerir misiniz?
CS3030. en iyi fp ssdlerden.selam diğer parçalardan az çok anlarım ama ssd hakkında bir fikrim yok oyuna giriş hızım bilgisayarımın açılma süresi çok geç bir ssd önerir misiniz?
120-256Gb arası bakıyorsunuz o zaman?Mesaj otomatik birleştirildi:
300 400 TL civarı
ssd bakıyorum 120 gb hızlandırır mı senceCS3030. en iyi fp ssdlerden.
Ayrıca DRAM var mı,kronik sorunu var mı, hızları nasıl, ömrü kaç TB. Bunlara bakacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
120-256Gb arası bakıyorsunuz o zaman?
Ya da direkt sata mı
hocam ssd o fiyata 240 alınır o ssdyede windows atar geri kalan 100gb ise oyun indirirsiniz ssd olarakMesaj otomatik birleştirildi:
300 400 TL civarı
hocam 120 gb alırsınız içerisine windows kurarsınız her türlü hızlanır o pc oyunlarıda hard diske yükleyip oynayabilirsinizssd bakıyorum 120 gb hızlandırır mı sence
oyundan yana sorunum yok hdd var bana sadece pc yi hızlandırmak için ssd lazım 120 gb yeterli mi sence değilse 240 bakacağım.hocam ssd o fiyata 240 alınır o ssdyede windows atar geri kalan 100gb ise oyun indirirsiniz ssd olarak
https://www.hepsiburada.com/adata-s...ss-240gq-r-p-HBV00000JIN5N?magaza=Hepsiburada
bu iyi gibi
bana 120 gb bir ssd önerebilir misin pekihocam ssd o fiyata 240 alınır o ssdyede windows atar geri kalan 100gb ise oyun indirirsiniz ssd olarak
https://www.hepsiburada.com/adata-s...ss-240gq-r-p-HBV00000JIN5N?magaza=Hepsiburada
bu iyi gibi
hocam 120 gb alırsınız içerisine windows kurarsınız her türlü hızlanır o pc oyunlarıda hard diske yükleyip oynayabilirsiniz
hdd den ssd ye geçince her ssd pcyi hızlandırır ben bilgisayarımda 1 tb hard disk kullanırken 40 50 saniyede açılıyordu pc ve açılsa bile kendine gelmesi uygulamaları filan açması 4 5 dakikayı buluyordu yani windowsu kurmak için 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz içinde biraz daha alan kalıcaktıroyundan yana sorunum yok hdd var bana sadece pc yi hızlandırmak için ssd lazım 120 gb yeterli mi sence değilse 240 bakacağım.
bu şekilde pc 10 sn civarında açılmaya başlıyacaktırhdd den ssd ye geçince her ssd pcyi hızlandırır ben bilgisayarımda 1 tb hard disk kullanırken 40 50 saniyede açılıyordu pc ve açılsa bile kendine gelmesi uygulamaları filan açması 4 5 dakikayı buluyordu yani windowsu kurmak için 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz içinde biraz daha alan kalıcaktır
120 gb lik ssd önerir misinhdd den ssd ye geçince her ssd pcyi hızlandırır ben bilgisayarımda 1 tb hard disk kullanırken 40 50 saniyede açılıyordu pc ve açılsa bile kendine gelmesi uygulamaları filan açması 4 5 dakikayı buluyordu yani windowsu kurmak için 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz içinde biraz daha alan kalıcaktır
bu şekilde pc 10 sn civarında açılmaya başlıyacaktır
hocam anakartınız neydi m2 ssd destegi varmı acaba?120 gb lik ssd önerir misin
h61 h2 m2250 almanızda fayda var . sistemin gelecek güncellemeler drıverlar tarayıcı gibi programlar içinde yer kalmalı. Kalan kısma en çok oynadığınız oyunu atarsınız . En az 50 gb yer bırakmanızı tavsiye ederim . Sonuna kadar doldurmak pek sağlıklı değil.
iki tür ssd var biri m.2 ssd direkt olarak anakarttaki yuvaya takılır , diğeri ise sata ssd hdd gibi sata yuvasına bağlanır . m.2 ssd ler çok daha performanslıdır . Bunun için anakart modelinize ihtiyacımız var. Ondan sonra bir ssd önermemiz daha uygun olur.