hocam bakayım bi varsa bir m2 önereyimvar galiba internetten izlediğim teknobiyotik inceleme videosuna göre
Siz SSD önermeyin.
neden hocamSiz SSD önermeyin.
Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam önerdiğiniz 2 SSD'de sorunlu. SSD önermeden önce en azından Google Amca'dan aratabilirdiniz. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelimneden hocam
hocam dogru diyorsunuz özür dilerimHocam önerdiğiniz 2 SSD'de sorunlu. SSD önermeden önce en azından Google Amca'dan aratabilirdiniz. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim
Teşekkür ederim anlayışınız için.hocam dogru diyorsunuz özür dilerim
bende almayı planlıyorum iyidir demi ? sorunluymus
off alınır bu, bende almayı düşünyorum, ssde baktığım anda samsung evo kalitesi geliyor göz önüne ahahSiz SSD önermeyin.
Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bende almayı planlıyorum iyidir demi ? sorunluymus
Mesaj otomatik birleştirildi:
off alınır bu, bende almayı düşünyorum, ssde baktığım anda samsung evo kalitesi geliyor göz önüne ahah