Neler Yeni

SSD nin sağlık değeri ve sıcaklığı normal mi?

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
1678464536514.png

en yüksek 48 i gördü

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet normal...
tamam

samsung ssd nin farkını görmüş oldum ama yine bu sonuçla o ssd nin sağlık %98 derece de max 32 mi ne oldu
çalışma saaatlerinde de daha fazla çalışmış eski bilgisayarımda da windows samsung a kuruluydu + olarak.
samsung evo fena stabil çalışıyor kesinlikle f/p ssd herkese öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet normal...
hocam intel mi amd mi ? :D

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
F/P olarak tercihim AMD oldu, imkanlar el veriyor ise Intel güncel platforma terfi ederdim. AMD işlemcilerin fiyatları Intel'e nazaran çok daha düşüktü ancak son çıkan AMD işlemcilerinin fiyatlarına baktığımız zaman günümüzde artık Intel'in fiyatlarına yaklaşmış olduğunu görüyoruz. AMD ile İntel işlemcileri birebir kıyaslamak gerçekten çok zor çünkü çıkış tarihleri, temel hızları ve çekirdek sayısı olarak baktığımız zaman AMD'nin çekirdek sayısında önde ancak temel hız ve arttırılmış hızlarda ise geride kaldığını görüyoruz yinede birbirine en yakın iki işlemciyi ele aldığımızda birbirlerine çok yakın olduklarını görebiliriz. Fiyat dengesindeki değişimin başka bir sebebi de intel'in 12. Nesil işlemcilerinde kullandığı Alder Lake teknolojisi, bu hibrit teknoloji sayesinde işlemcilerine daha çok çekirdek ekleyerek fiyatını da düşürmeyi başarmış olması İntelin fiyat kategorisinde AMD ile olan savaşında ikisini hemen hemen eşitlemiş oluyor...

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F/P olarak tercihim AMD oldu, imkanlar el veriyor ise Intel güncel platforma terfi ederdim. AMD işlemcilerin fiyatları Intel'e nazaran çok daha düşüktü ancak son çıkan AMD işlemcilerinin fiyatlarına baktığımız zaman günümüzde artık Intel'in fiyatlarına yaklaşmış olduğunu görüyoruz. AMD ile İntel işlemcileri birebir kıyaslamak gerçekten çok zor çünkü çıkış tarihleri, temel hızları ve çekirdek sayısı olarak baktığımız zaman AMD'nin çekirdek sayısında önde ancak temel hız ve arttırılmış hızlarda ise geride kaldığını görüyoruz yinede birbirine en yakın iki işlemciyi ele aldığımızda birbirlerine çok yakın olduklarını görebiliriz. Fiyat dengesindeki değişimin başka bir sebebi de intel'in 12. Nesil işlemcilerinde kullandığı Alder Lake teknolojisi, bu hibrit teknoloji sayesinde işlemcilerine daha çok çekirdek ekleyerek fiyatını da düşürmeyi başarmış olması İntelin fiyat kategorisinde AMD ile olan savaşında ikisini hemen hemen eşitlemiş oluyor...
bence amd bütçe dostu ve daha iyi önceki kasamda i3 9100f vardı şuankinde r5 3600 var ve aralarında o kadar performans farkına rağmen intel sadece 100 tl daha ucuz ama intel in soğutmasına bir şey diyemem çok stabil çalışıyor işlemci hiç absürd değerler görmedim bu amdde de görmedim çünkü kasamın hava sirkülasyonu iyi önceki kasama taksam intelden 7-8 derece fazla çalışırdı gibime geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Top Bottom