donsuz kral
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Tamam dostum, bir problem gözükmüyor. Sıcaklıklar ideal.test sırasında baktım 48 derece ne arttı ne azaldı
Tamam dostum, bir problem gözükmüyor. Sıcaklıklar ideal.test sırasında baktım 48 derece ne arttı ne azaldı
Ekran görüntüsü atabilir misin?teşşekür ederim bile programda sağlamlık durumu iyi %89 yazıyor gidiyo sanırım yavaş yavaş
48 Sabit ise boşta ve test yaparken ssd'de sıcaklık sensörü yoktur.birdaha test edeyim bakalım kaç olucak sıcaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:
48 derece ne arrtı ne azaldı bile 3 yıldır kullanıyorm 5000 saat çalışmış
test sırasında baktım 48 derece ne arrtı ne azaldı
48 derece ne arrtı ne azaldı
Sorun değil, sistemde alakasız donmalar veya testlerde hız düşmesi olmadığı sürece problem olmaz. O yazma değeri otomatik olarak sen SSD'yi kullandıkça düşüyor. 40 TB yazdığında %0 olacak orası. Pek güvenilir bir değer değil yani.önceden böyle yazmıyodu %89 diye
reis birde belki bunun ile alakası vardır oyunlarda csgoda 200 fps alırken birden 60 70 düşüyor ekran kartı ve işlemci sıcaklığım 50 60 derece sabit ama termal macunu 3 yıldır yenilemiyorumSorun değil, sistemde alakasız donmalar veya testlerde hız düşmesi olmadığı sürece problem olmaz. O yazma değeri otomatik olarak sen SSD'yi kullandıkça düşüyor. 40 TB yazdığında %0 olacak orası.
SSD'nin değerlerinde bir problem yok, SSD'den kaynaklanacağını düşünmüyorum açıkçası.reis birde belki bunun ile alakası vardır oyunlarda csgoda 200 fps alırken birden 60 70 düşüyor ekran kartı ve işlemci sıcaklığım 50 60 derece sabit ama termal macunu 3 yıldır yenilemiyorum