Yok o kadar düşmemesi gerek.tam olmasına gerek olmadığını biliyorum ama hangi değerler iyidir bilemedi. 495 okuma iyi midir? mesela?
Arkada bir şey çalışmıyorken deneyin birde.tam olmasına gerek olmadığını biliyorum ama hangi değerler iyidir bilemedi. 495 okuma iyi midir? mesela?
510 515 falantam olmasına gerek olmadığını biliyorum ama hangi değerler iyidir bilemedi. 495 okuma iyi midir? mesela?
Discordun açılması bile bir etken olabilir bir kez daha deneyin.öyle denedim zaten. sadece test yaparken kendiliğinden discord açıldı
ulan dedim samsung iyidir dedim paraya kıyıp onu alayım dedim. zaten yazması ile ilgili konu açmıştım 360'larda sürünüyor yazması. ne anladım ben "piyasanın lideri" samsungdanYok o kadar düşmemesi gerek.
Eğer garantisi varsa garantiye gönderin, diskte sorun olabilir.ulan dedim samsung iyidir dedim paraya kıyıp onu alayım dedim. zaten yazması ile ilgili konu açmıştım 360'larda sürünüyor yazması. ne anladım ben "piyasanın lideri" samsungdan
ssd arızalı yüksek ihtimalle yazması 360 falan kaç kere denedim.Discordun açılması bile bir etken olabilir bir kez daha deneyin.
çağrı merkezini aradım bayi ile görüşmeniz lazım dedi. bayiye mi gidecem şimdi ben.Eğer garantisi varsa garantiye gönderin, diskte sorun olabilir.
Öyle dediklerine göre maalesef.çağrı merkezini aradım bayi ile görüşmeniz lazım dedi. bayiye mi gidecem şimdi ben.
Evet. bayiiye gideceksiniz.SSD arızalı yüksek ihtimalle yazması 360 falan kaç kere denedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çağrı merkezini aradım bayi ile görüşmeniz lazım dedi. bayiye mi gidecem şimdi ben.