Aynı paraya yüksek kapasite almak varken düşük kapasiteli almaz dimi.Depolama ihtiyacınız nedir?
480 GB SATA SSD almak yerine depolama ihtiyacına uyuyorsa 250 GB M2 SSD alabilir değil mi?Aynı paraya yüksek kapasite almak varken düşük kapasiteli almaz dimi.
Yazılımla uğraşıyorum 1 tb hdd var hız kazanmak istiyorum 400 tl bütçem var m2 slot yokM2 solutunuz var mı? Depolama ihtiyacınız nedir?
480 GB SATA SSD almak yerine depolama ihtiyacına uyuyorsa 250 GB M2 SSD alabilir değil mi?
O zaman bütçeyi biraz artırıp buna bakabilirsiniz:Yazılımla uğraşıyorum 1 tb hdd var hız kazanmak istiyorum 400 TL bütçem var m2 slot yok
Samsung bu kadar ön plandayken neden cayır cayır Patriot paylaşılıyo ??O zaman bütçeyi biraz artırıp buna bakabilirsiniz:
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
yazılım gurubundan gelmıssınız hocamSSD ÖNERİSİ verebilir misiniz max bütçem 400tl
Herkes patriot cu çıktı beyazılım gurubundan gelmıssınız hocam