Geçen ben de bakıyordum . KC3000 yerine "fury beast" modeli çıkmış. Alacaksanız alınır. Aldım kullanıyorum çok memnunum.Masaüstü bilgisayarımda şu an bulunan m2 ssd çok kasmaya başladı ve depolama alanı dolduğu için yeni ssd almak istiyorum hangi ssd almalıyım önerilerinizi bekliyorum.(kingston kc3000 iyi midir alınır mı?)
kc3000 kullanıyorum 1 hafta oldu sistemi toplayalı baya hızlı alabilirsinizMasaüstü bilgisayarımda şu an bulunan m2 ssd çok kasmaya başladı ve depolama alanı dolduğu için yeni ssd almak istiyorum hangi ssd almalıyım önerilerinizi bekliyorum.(kingston kc3000 iyi midir alınır mı?)
Ne kadara aldınızkc3000 kullanıyorum 1 hafta oldu sistemi toplayalı baya hızlı alabilirsiniz
3000 e aldım 1 ay oldu amazondan aldımNe kadara aldınız
Link atar mısınGeçen ben de bakıyordum . KC3000 yerine "fury beast" modeli çıkmış. Alacaksanız alınır. Aldım kullanıyorum çok memnunum.
Şimdi baktım 3.6k küsür biraz inerse alırım hemen3000 e aldım 1 ay oldu amazondan aldım
Alternatiflere bakabilirsin diyicem çok alternatif yok buna yakın bu ssd çok öneriliyordu değerleri de çok iyi diye aldım benLink atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi baktım 3.6k küsür biraz inerse alırım hemen
Valla hocam ben şu an mld marka ssd kullanıyorum 500 gb ondan sonra tüm ssdler bana iyi gelecektir benceAlternatiflere bakabilirsin diyicem çok alternatif yok buna yakın bu ssd çok öneriliyordu değerleri de çok iyi diye aldım ben
o zaman evet ama kc3000 bence bütçe ekleyip alın derimValla hocam ben şu an mld marka ssd kullanıyorum 500 gb ondan sonra tüm ssdler bana iyi gelecektir bence
kc3000 en iyilerden hocam alabilirsinizMasaüstü bilgisayarımda şu an bulunan m2 ssd çok kasmaya başladı ve depolama alanı dolduğu için yeni ssd almak istiyorum hangi ssd almalıyım önerilerinizi bekliyorum.(kingston kc3000 iyi midir alınır mı?)