1 tb mi 512 gb miAnakartım ASUS B350M-A gen3 destekli bir anakart. Nasıl bir SSD tercih etmeliyim sizce? Uzun ömürlülük F/P anlamında. Gen4-Gen5 SSD ler gereksiz masraf mı olur ? Önerebileceğiniz f/p bir SSD var mı?
1 tb iyi olur hocam1 tb mi 512 gb mi
Hocam fiyat belirtmedim f/p bir ürün olup sonuna kadar kullacağım bir şey olsun istiyorum.Fiyat belirtmemissiniz
Bende kapalı kutu garantisiz uygun fiyatlı var. İlla garantili istersen takip edicen dostum. 5 6 k arasına bazı ssdler düşüyor. 5k ya zor. Ama 6 k ya dramli ürün düşüyor.Hocam fiyat belirtmedim f/p bir ürün olup sonuna kadar kullacağım bir şey olsun istiyorum.
bunlardaki hızları ben gen3 den dolayı hiç göremeyeceğim hocam ama mantıklı olur mu ki? daha uygun gen3 birşeyler taksam daha iyi değil mi?DRAM olan bi ssd alırsanız rahat edersiniz
![]()
MLD M700 SSD (1 TB)
MLD M700 SSD MLD22M700P18-1000 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Kioxia Exceria Pro SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Pro SSD LSE10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
konyadasınız değil mi hocam? Ya bulunur illa ki de şu gen3 olması tadsız oluyor birazBende kapalı kutu garantisiz uygun fiyatlı var. İlla garantili istersen takip edicen dostum. 5 6 k arasına bazı ssdler düşüyor. 5k ya zor. Ama 6 k ya dramli ürün düşüyor.
Evet. Profesyonel iş yapmıcaksanız gen4 5 hepsi hikaye aksine daha çok ısınıyor. Sosyal medya, oyun oynayan biri için bile sata yeterli de insanların ihtiyacına göre almak yerine biraz gösterişe kaçıyor çoğu insanbunlardaki hızları ben gen3 den dolayı hiç göremeyeceğim hocam ama mantıklı olur mu ki? daha uygun gen3 birşeyler taksam daha iyi değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konyadasınız değil mi hocam? Ya bulunur illa ki de şu gen3 olması tadsız oluyor biraz
Hocam mesele hız değil DRAM olması piyasadaki en düşük fiyatlı DRAM li ssd yi attım diğerleri tops anlamında patlıyor ufak boyutta binlerce dosya yazarken patlamaması için DRAM önemli 3,500 MB/s Hız görürsünüz aşağıda attığım DRAM bulunan sata ssd bile bir çok gen4 ssd den çok daha stabil bir deneyim verirbunlardaki hızları ben gen3 den dolayı hiç göremeyeceğim hocam ama mantıklı olur mu ki? daha uygun gen3 birşeyler taksam daha iyi değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konyadasınız değil mi hocam? Ya bulunur illa ki de şu gen3 olması tadsız oluyor biraz