Fişi çekmeden önce biraz daha bekleyin bence 30-40sn falan.Doğru şekilde kapıyorum yani değil mi ?
Benimkinde değilmi.Sıkıntı yok.
Zaten 20 saniye bekleyip çekiyorum fanlar falan duruyor sonra anakart led'i 3-4 kere yanıp sönüyor.Öyle çekiyorumFişi çekmeden önce biraz daha bekleyin bence 30-40sn falan.
Peki benim SSD çok mü kötü yani Render olarak herhalde belki sorun yaparFişi çekmeden önce biraz daha bekleyin bence 30-40sn falan.
Çok fazla güvenli olmayan şekilde kapanmış zaten hali hazırda 4 hücre hasar almış yedekler ile değiştirmiş. Kötü değil mi pek bir şey diyemem kullanan sensin değişiklik var mı yok mu fark edersin herhalde.Peki benim SSD çok mü kötü yani Render olarak herhalde belki sorun yapar
Kötü bir şey yok gayet iyi aslındaÇok fazla güvenli olmayan şekilde kapanmış zaten hali hazırda 4 hücre hasar almış yedekler ile değiştirmiş. Kötü değil mi pek bir şey diyemem kullanan sensin değişiklik var mı yok mu fark edersin herhalde.
O zaman şimdilik sıkıntı yok. Kullanmaya devam et ama daha dikkatli ol. Neden fişi çekiyorsun ki?Kötü bir şey yok gayet iyi aslında
BIOS'dan ERP Ready açtıysan zaten sistem en fazla 1W tüketir.Usta fişi çekmezsem sıkıntı olmaz mı ? Hem elektrik olarak harcamaz mı ? Ve donanımda sıkıntı
Üzücü haberim var. Hatırladığım kadarıyla sorunlu bir NVMe SSD.Usta KB çok meşguldum göremedim bi an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Render yapmıyorum ama belki yazın yayın yaparım
evetÜzücü haberim var. Hatırladığım kadarıyla sorunlu bir NVMe SSD.
o ne işe yarar performansa etkisi var mıdırBIOS'dan ERP Ready açtıysan zaten sistem en fazla 1W tüketir.