Okuma yazma ne durumda ssd yi garantiye yollayabilirsin.Arkadaşlar Patriot Bust 120gb ssd kullanıyorum ve ssd sağlığım 98den 97ye düştü.
SSD yeni sadece 35 gün kullandım yardım edin lütfen
Bilmiyorum okuma,yazmayı fakat eğer forum kötü derse garantiye yollayacağım.Okuma yazma ne durumda ssd yi garantiye yollayabilirsin.
Okuma yazma oranına bak eğer normal ise şahsen ben garantiye göndermeni tavsiye etmem çünkü o %97 %0 olsa bile ssd çalışmaya devam edebiliyor. Bu şekilde kullanırsın garanti yılları içinde gönderebilirsin.Bilmiyorum okuma,yazmayı fakat eğer forum kötü derse garantiye yollayacağım.
2011den beri kullandığım hdd sağlığım geçen sene %92 idiBilmiyorum okuma,yazmayı fakat eğer forum kötü derse garantiye yollayacağım.
sağlık düştükçe okuma/yazma oranı da aynı oranda düşmez mi hocam?Okuma yazma oranına bak eğer normal ise şahsen ben garantiye göndermeni tavsiye etmem çünkü o %97 %0 olsa bile ssd çalışmaya devam edebiliyor. Bu şekilde kullanırsın garanti yılları içinde gönderebilirsin.
Düşmeyebilir o yüzden cristaldiskmark ile kontrol edilmesi daha iyi olur bir düşüş varsa garanti yolu gözükür.2011den beri kullandığım hdd sağlığım geçen sene %92 idi
ssd sağlığı çok hızlı düşmüş garantiye göndermeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlık düştükçe okuma/yazma oranı da aynı oranda düşmez mi hocam?
pek bilgim olmadığı için soruyorum
Yazdığınız Veriyle Orantılı Bir Şekil'de Ssd Sağlıgı'da Düşer Bu Normal Bir Şey.Arkadaşlar Patriot Bust 120gb ssd kullanıyorum ve ssd sağlığım 98den 97ye düştü.
SSD yeni sadece 35 gün kullandım yardım edin lütfen
HDD ile SSD bir değil. HDD'ye istediğiniz kadar veri yazabilirsiniz ancak SSD'lerde bu kısıtlıdır.2011den beri kullandığım hdd sağlığım geçen sene %92 idi
ssd sağlığı çok hızlı düşmüş garantiye göndermeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlık düştükçe okuma/yazma oranı da aynı oranda düşmez mi hocam?
pek bilgim olmadığı için soruyorum
Hocam 30 günde 5 tb yazanlar var ben sağlık düşmesin diye çok bişey yükleyip/silmemeye çalışıyorum ne yapıcam hemen ölücekse ssdHDD ile SSD bir değil. HDD'ye istediğiniz kadar veri yazabilirsiniz ancak SSD'lerde bu kısıtlıdır.
120 GB SSD'ler çoğunlukla kısıtlı veri yazma kapasitesine sahiptir. Sahip olduğunuz SSD 75 TBW destekliyor. 35 günde 1 TB'ını bitirmişsiniz. Buna bakarsak sağlığının düşmesi normal. Her 35 günde 1 TB yazarsanız 1 yıla kalmaz SSD sağlığı çok düşer.
programın adı nedir acabaOkuma yazma ne durumda ssd yi garantiye yollayabilirsin.
Belirli bir TB yazdırılırsa garanti dışı kalır. Direk garanti ye yolla yoksa zararlı çıkarsınHocam 30 günde 5 tb yazanlar var ben sağlık düşmesin diye çok bişey yükleyip/silmemeye çalışıyorum ne yapıcam hemen ölücekse ssd
yenisinide alamam dolar 9 TL olacak nerdeyse
30 günde 5 TB yazanlar belki TBW'si yüksek SSD kullanıyor? 120 GB'lık SSD'nin neresine bu kadar çok veri yazıyorsunuz ki? Çok fazla veri yazıyorsanız ucuzundan HDD alın yoksa SSD 1 yıla kalmaz sağlığını yitirmiş olacak.Hocam 30 günde 5 tb yazanlar var ben sağlık düşmesin diye çok bişey yükleyip/silmemeye çalışıyorum ne yapıcam hemen ölücekse ssd
yenisinide alamam dolar 9 TL olacak nerdeyse