İzolyÇalışanı
80+ Gold
Dahası
Atto Disk Benchmark veya CrystalDiskMarkprogramın adı nedir acaba
Atto Disk Benchmark veya CrystalDiskMarkprogramın adı nedir acaba
Hard Disk Sentinel.programın adı nedir acaba
SSD'nin Sağlığı Düştü Diye Bozulduğu Anlamına Gelmez Bu Program Yazılan Veriyle Eş Değer Bir Şekilde Ssd'nin Maximum Yazım Oranıyla Birlikte Bir Hesap Yapar Yani Orası 0 Görse'de Çalışır Sadece Firmanın Size Garanti Vermiş Olduğu Yazma Ömrünü Tüketmiş Olursunuz Yani Sen Bunla Sallıyorum 75 TB Sıkıntısız Yazarsın Sorun Yaşamassın Diyor Ama Devamı İçin Garanti Vermiyor Umarım Anlatabilmişimdir.Hocam 30 günde 5 tb yazanlar var ben sağlık düşmesin diye çok bişey yükleyip/silmemeye çalışıyorum ne yapıcam hemen ölücekse ssd
yenisinide alamam dolar 9 TL olacak nerdeyse
Pekala fakat yinede bi garantiye yollayacağım ve bi hesap yaptım 35 günde 1 tb yazdıysam 3 yılda 36 tb yazarım.SSD'nin Sağlığı Düştü Diye Bozulduğu Anlamına Gelmez Bu Program Yazılan Veriyle Eş Değer Bir Şekilde Ssd'nin Maximum Yazım Oranıyla Birlikte Bir Hesap Yapar Yani Orası 0 Görse'de Çalışır Sadece Firmanın Size Garanti Vermiş Olduğu Yazma Ömrünü Tüketmiş Olursunuz Yani Sen Bunla Sallıyorum 75 TB Sıkıntısız Yazarsın Sorun Yaşamassın Diyor Ama Devamı İçin Garanti Vermiyor Umarım Anlatabilmişimdir.
Hızları attım bakabilirsinOkuma yazma ne durumda ssd yi garantiye yollayabilirsin.
Bunu yaparken arka planda bütün uygulamalar kapalı mıydı bir daha tekrar et emin olalım aynı bu şekilde çıkarsa hızları garantiye ver SSD durumu iyi değil.Arkadaşlar hızı böyle sata 3 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızları attım bakabilirsin
1 TB veri için anormal duruyor. 512 GB olan versiyonunda 15 TB veri yazdığımda 97 olmuştu.Arkadaşlar Patriot Bust 120gb ssd kullanıyorum ve ssd sağlığım 98den 97ye düştü.
SSD yeni sadece 35 gün kullandım yardım edin lütfen
KapalıydıBunu yaparken arka planda bütün uygulamalar kapalı mıydı bir daha tekrar et emin olalım aynı bu şekilde çıkarsa hızları garantiye ver SSD durumu iyi değil.
biraz daha bekleyip garantiye yollasam sıkıntı çıkarmı zaten garantinin zamanı var dahaBunu yaparken arka planda bütün uygulamalar kapalı mıydı bir daha tekrar et emin olalım aynı bu şekilde çıkarsa hızları garantiye ver SSD durumu iyi değil.
Hayır çıkmaz garanti süresi içinde muhakkak yollaKapalıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz daha bekleyip garantiye yollasam sıkıntı çıkarmı zaten garantinin zamanı var daha