!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Apacer partner, patriot burst var hocamsorunsuz 240gb civarı bir model varmı çok pahalı olmicak bir şekilde
Apacer partner, patriot burst var hocamsorunsuz 240gb civarı bir model varmı çok pahalı olmicak bir şekilde
Herhangi bir artış yok.Kötü blok sayısının artması ve sıcaklığın maksimum değer aşmasını kötü olarak sayamaz mıyız hocam?
Hocam threshold'un Türkçe manası nedir? Ben çöp olan/barındıran diye biliyor ve sayıyordum.Herhangi bir artış yok.
Alıntıyı görüntüle
2 SENE kullandıysan iyi bence. Samsung evo 860 falan almanı tavsiye ederimSSD resimlerdeki gibi durumu son 2 3 gündür PC de acayip bir yavaşlık var chromu geç açıyor bastığım şeyi geç açıyor falan ssd yüzünden olabilir mi
RAW değerine bakacaksın.Hocam threshold'un Türkçe manası nedir? Ben çöp olan/barındıran diye biliyor ve sayıyordum.
2. olarak S.M.A.R.T verilerini okurken nelere dikkat etmeliyiz?
Hocam threshold'un tam manası ne? Neyi ifade ediyor programda?RAW değerine bakacaksın.
Anlamı: EşikHocam threshold'un tam manası ne? Neyi ifade ediyor programda?
Biraz daha açabilir misin? Programda ne anlamda kullanılıyor.Anlamı: Eşik
Her değer de farklı.Biraz daha açabilir misin? Programda ne anlamda kullanılıyor.
Eyvallah. Şu sıralar bunu araştırıyorum teşekkürler.Her değer de farklı.
Bazılarında yedek sayısı bazılarında sayaç vb...
SMART değerlerini okumak biraz karmaşık iş.
SATA veya NVMe olması ile alakalı değil bu.aga o ne öyle benim m2 ssd 2500 saat %98 de senin sata ssd 1200 de cortlamış
Genelde m2 ömrü daha kısa olur derler. Ondan dedimSATA veya NVMe olması ile alakalı değil bu.