SSD soğutucu hakkımda yardım

RamazanD

80+
Reaksiyon skoru
111
SSD üstüne soğutucu takacağım ama bunu ssd üstündeki etiketi sökmeden yapmam lazım, bu durumda termal ped işlevini yerine getirebilir mi soğutucu yeteri kadar performans verirmi

sorun olmaz takabilirsin

Fark olmaz olur mu sürülen termal macunun yada pad in bile kalitesine göre ısı değişkenlik gösteriyorken o etiketi sökmeden uygulamak çok hatalı olur. Termal iletkenlik denilen bir şey var etiketi önemsiz görüp sökme diyenler termal macun seçerken termal geçirgenlik konusunda uzman olurlar.

Kesinlikle etiketi sökün yoksa soğutucunun pek bir etkisini, göstermesi gereken performansını göremezsiniz.

Fark olmaz olur mu sürülen termal macunun yada pad in bile kalitesine göre ısı değişkenlik gösteriyorken o etiketi sökmeden uygulamak çok hatalı olur. Termal iletkenlik denilen bir şey var etiketi önemsiz görüp sökme diyenler termal macun seçerken termal geçirgenlik konusunda uzman olurlar.

Kesinlikle etiketi sökün yoksa soğutucunun pek bir etkisini, göstermesi gereken performansını göremezsiniz.
Garantisi bozulacak farkında mısınız?

O zaman soğutucu kullanılmayacak hamama giren terler misali. Tercih konu sahibine kalmış tabii ki anlatmak istediğim o şekilde soğutucunun pek bir avantajını göremezsiniz daha çok kasa içerisinde güzel bir görüntü sunar.

Etiket üzerinde 58 dercece görüyorsa etiketsiz 55 derece görecektir garantiden vazgeçmeye değer bir fark olmaz.

Hiç sanmıyorum farazi konuşuyorsunuz sizin mantığınıza göre termal geçirgenlik diye bir şey yok o zaman. Peki ben tavsiyemi yaptım gerisi size kalmış isteyen istediğini yapsın :)

Hiç sanmıyorum farazi konuşuyorsunuz sizin mantığınıza göre termal geçirgenlik diye bir şey yok o zaman. Peki ben tavsiyemi yaptım gerisi size kalmış isteyen istediğini yapsın :)
Wd sn750 kullanıyorum etiketli 46, etiketsiz 44 derece !

Garanti gitmesin diye çift taraflı bantla etiketi düzgünce söktüm ve geri yapıştırdım herkes benim yaptığımı yapmasın diye bunu söylüyorum !

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Hira
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,524
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri