SSD Takılı ama PC yavaş açılmaya başladı.

Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar hdd kullanıyordum bilgisayar yavaş diye ssd de 2 ay sonra yavaşladı ve açılışı 1 dk kadar sürüyor artık hız testlerinde normal başlangıc uygulamalarına da dikkat ediyorum sizce sıkıntı nedir?

Arkadaşlar HDD kullanıyordum bilgisayar yavaş diye ssd de 2 ay sonra yavaşladı ve açılışı 1 dk kadar sürüyor artık hız testlerinde normal başlangıc uygulamalarına da dikkat ediyorum sizce sıkıntı nedir?
ssd in ne ?

Sağlık durumu, cyrıstaldisk info ve mark İn erkan görüntüsü, ne kadar dolu olduğu, marka modelini yazarsan yardımcı olabilirix.

SSD modelini yazar mısın?

bende de olmuştu ssdm nvme m.2 olmasına rağmen oyunlarda 50 fps e düştü nedensiz sistem geri yükleme yaptığımda düzelmişti deneyebilirsin

Sağlık durumu, cyrıstaldisk info ve mark İn erkan görüntüsü, ne kadar dolu olduğu, marka modelini yazarsan yardımcı olabilirix.
SSD modelini yazar mısın?
Arkadaşlar SSD Modeli: Kingston A400 240 gb ssd
cyrıstaldisk info ve mark İn erkan görüntüsü
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar başta böyle değildi bunu çözmenin bir yolu yokmudur peki daha yeni aldım PC de daha eksikler var birde bu çıktı
Garantiye gönderin, benimki şu an pek sıkıntı çıkarmıyor ama çıkarırsa direkt göndereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,293
Üyeler
173,794
Son üye
Talha Hamat
Geri