SSD hızlarını Crystal Disk Mark ile ölçüp ekran görüntüsünü atar mısın?SSD takılı olmasına rağmen windows geç acılıyor ama HDD sökünce hızlı acılıyor HDD sökmek istemiyorum bunu nasıl çzerim
öyle zaten hocamBoot sırasında SSD 1. Sıraya koymayı dene öyle değilse
Anakartınız nedir? SSD yi SATA1 portuna takın, SSD boot aygıtlarında ilk sırada olsun.SSD takılı olmasına rağmen windows geç acılıyor ama HDD sökünce hızlı acılıyor HDD sökmek istemiyorum bunu nasıl çzerim
SSD hızlarını Crystal Disk Mark ile ölçüp ekran görüntüsünü atar mısın?
Anakartınız nedir? SSD yi SATA1 portuna takın, SSD boot aygıtlarında ilk sırada olsun.
anakart modelim:30AD_M31AD_M51AD_M32AD
diğerleri dediğiniz gibi
1 dk buluyor nerdeyse anakart acılış ekranında çok bekliyorKaç saniyede açılıyor? Görev Yöneticisi başlangıç kısmını ss atarsan.
hayır yüklü değilHarddiskinizde işletim sistemi yüklü mü?
şimdi ise 30 sn acılıyor normal miHocam SSD değerleriniz gayet güzel bir sıkıntı olmaması lazım bir şeyi kontrol etmem lazım, başlat kısmına diskpart yazın açılan ekrana List Disk yazın ondan sonra çıkan ekranın ekran görüntüsünü alıp atar mısınız?
Hocam değerleriniz gayet güzel ve GPT üzerine kurulu gayet güzel değerler almanız lazım.şimdi ise 30 sn acılıyor normal mi
uefi kurulumunu dün yaptımHocam değerleriniz gayet güzel ve GPT üzerine kurulu gayet güzel değerler almanız lazım. Siz yine ne olur ne olmaz temiz bir UEFI kurulum yapın.