08fethullah
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar pugb oyunu HDD ye yüklü bugün pugbyi açarken mavi ekran hatası aldım ssd ve HDD'nin sağlık durumları bunlar
Disklerde sorun yok.Merhaba arkadaşlar pugb oyunu HDD ye yüklü bugün pugbyi açarken mavi ekran hatası aldım ssd ve HDD'nin sağlık durumları bunlar
Minidump dosyası nasıl paylaşılır?
Bir önceki açtığım konuda mavi ekran hatası aldığımı söylemiştim. Galiba minidump dosyasını sizinle paylaşmam gerekiyor ama nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Biraz yardım eder misiniz? Bu sorunu kökten çözelim.www.technopat.net
drive.google.com
Diskler sağlam. Eğer diskin boardında bir sorun yoksa sorun diskle alakalı değil.Merhaba arkadaşlar pugb oyunu HDD ye yüklü bugün pugbyi açarken mavi ekran hatası aldım ssd ve HDD'nin sağlık durumları bunlar
Sağlık %100 gözüküyor?12 bin saate yakın çalışmış ve 15 TB yazmaya göre %91 sağlık gayet iyi. CrystalDiskInfo nedense 100 göstermiş. Hard disk de iyi.
Nvidia ekran kartı driverlerinizi güncelleyinminidump dosyamminidump - Google Drive
drive.google.com
pugb HDD ye yüklü mavi ekran hatasından sonra tekrar açmaya çalıştım yükle diyorNvidia ekran kartı driverlerinizi güncelleyin
Battle-eye yazılımını kaldırın
Eksik veya bozuk sys dosya onarımını yapın https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/
Vanguard yazılımını kaldırın
Ben de ona garip dedim zaten. SMART verilerinde 91 yazıyor. Yine de problem yok.Sağlık %100 gözüküyor?
Ben neden göremiyorum?Ben de ona garip dedim zaten. SMART verilerinde 91 yazıyor. Yine de problem yok.