Neler Yeni

SSD Write değerleri allahına kavuştu

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Boşuna almayın diye anons geçmiyoruz. Geçmiş olsun.
ben almamıştım aslında. ulan sinir oluyorum abime hala. dedimki gidip M.2 alalım internetten bunu alacağımıza (abime dedim) o dediki sEN tAKamAZsıN bECerEMeZsİn Ulan ne var bi M.2 yi takmakta o zamanda A2000 istiyordum. bilgisayarcıda taktırırsak bize verse verse SU630 verir işte.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben almamıştım aslında. ulan sinir oluyorum abime hala. dedimki gidip M.2 alalım internetten bunu alacağımıza (abime dedim) o dediki sEN tAKamAZsıN bECerEMeZsİn Ulan ne var bi M.2 yi takmakta o zamanda A2000 istiyordum. bilgisayarcıda taktırırsak bize verse verse SU630 verir işte.
Keşke a2000 alsaydın. Taş gibi ssd

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Keşke a2000 alsaydın. Taş gibi ssd
biliyorum... SU630'un kötü olduğunuda biliyorum ama abim babamın aklına bişey soktumu babamda ona uyuyor. ulan bide gidip 240 lık SSD ye 420TL fiyat çıkarmıştı.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
biliyorum... SU630'un kötü olduğunuda biliyorum ama abim babamın aklına bişey soktumu babamda ona uyuyor. ulan bide gidip 240 lık SSD ye 420TL fiyat çıkarmıştı.
tek çare yeni ssd. Tekrardan geçmiş olsun.
Ssd almadan önce mutlaka foruma danışın

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Bilmiyorum. Hdd almak daha mantıklı.
Denemek bedava.
onu 100TL ye satabilirsem bendede bi 200tl var babamda bi 100tl verse abimdede 150 var 550TL oluyor. 550 ye ne alınır en iyi? bu sefer abimede babamada uymayacağım kendim takacağım ssd yi ya :(

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam bi a4 kağıdı al ssd çıkar kasadan koy kağıdı önüne yaz lan de, yaz yoksa elimden bi kaza çıkacak falan de korkut baktın ki iyi yazıyor al tak kasaya eğer hala düşük hızda yazıyorsa kafasına vura vura hızlı yaz lan de.
Şaka bir yana hocam öncelikle geçmiş olsun, ne yazık ki benim yazma hızını yükseltmek için bir bilgim yok ama elbette yardımcı olacak arkadaşlar vardır. En kötü ihtimalle yenisini alacaksınız ama çok geç kalmayın maalesef her gün her şeye zam geliyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Hocam bi a4 kağıdı al ssd çıkar kasadan koy kağıdı önüne yaz lan de, yaz yoksa elimden bi kaza çıkacak falan de korkut baktın ki iyi yazıyor al tak kasaya eğer hala düşük hızda yazıyorsa kafasına vura vura hızlı yaz lan de.
Şaka bir yana hocam öncelikle geçmiş olsun, ne yazık ki benim yazma hızını yükseltmek için bir bilgim yok ama elbette yardımcı olacak arkadaşlar vardır. En kötü ihtimalle yenisini alacaksınız ama çok geç kalmayın maalesef her gün her şeye zam geliyor.
550TL ye ne alınır?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
550TL ye ne alınır?
Bu soru için bence bir konu açın yada açılmış bir konu varsa oradan yardım alın çünkü tek kişiden öneri almak sağlıklı olmaz bir çok kişinin fikrini alın ve son kararı alın.

Top Bottom