SSD YANMIŞ OLABİLİR Mİ

kerem549

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, dün oyun oynarken birden ekran dondu kapatıp açtım ve reboot vesaire vesaire bir şeyler söyledi. Neyse bilgisayara format attım pc açıldı etti. Sonra bu bilgisayara girdim ve diskler de Ssdim gözükmesi. Bilgisayarı kapatıp windows yükleme ekranına girdiğim de ssd gözüküyordu. Yükleme ekranında gözüküp disklerde gözükmemesinin sebebi nedir?

Kurulum ekranında ssd nin yanında ayrılmamış alan yazıyorsa yeni diyip alan belirleyip oluşturmanız gerekli. Ya da direkt disk yönetimine girerek bakabilirsiniz. Disk yönetimi yazıp ss atabilir misiniz?

Kurulum ekranında ssd nin yanında ayrılmamış alan yazıyorsa yeni diyip alan belirleyip oluşturmanız gerekli. Ya da direkt disk yönetimine girerek bakabilirsiniz. Disk yönetimi yazıp ss atabilir misiniz?
Evet ayrılmamış alan diyor. Yeniye basıyorum uygula diyorum. Yeni bölüm oluşturulamadı. [Hata 0x8007045d] diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows bu sürücüye yüklenemiyor diyor. Ayrıntıları göstere basınca bu mesaj çıkıyor
16329231947681044810544352036768.jpg

Son düzenleme:
Evet ayrılmamış alan diyor. Yeniye basıyorum uygula diyorum. Yeni bölüm oluşturulamadı. [Hata 0x8007045d] diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows bu sürücüye yüklenemiyor diyor. Ayrıntıları göstere basınca bu mesaj çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
SSD Bozulmuş olabilir, Hata kodunu internette araştırınca anlıyorsunuz ki bu soruna diskin bozulması sebep oluyor, SSD'nizin garantisi devam ediyorsa garantiye yollayabilirsiniz.

Aynı sorunu arkadaşım yaşadı, dandik SSD almış tak diye kapanmış ne kadar uğraşsak da aktif edemedik SSD'yi, kısacası yanış dostum

Anladım teşekkürler herkese garantiye yollayacağım.

Arkadaşlar merhaba, dün oyun oynarken birden ekran dondu kapatıp açtım ve reboot vesaire vesaire bir şeyler söyledi. Neyse bilgisayara format attım pc açıldı etti. Sonra bu bilgisayara girdim ve diskler de Ssdim gözükmesi. Bilgisayarı kapatıp windows yükleme ekranına girdiğim de ssd gözüküyordu. Yükleme ekranında gözüküp disklerde gözükmemesinin sebebi nedir?
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,988
Üyeler
174,281
Son üye
Bilal340934
Geri