O oalaydn 80+ Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Orhan Alaydın 26 Nisan 2022 #1 2 adet 2.5 ssd yeri mevcut. Kızağın vidasını açıp yerleştirdiğimiz zaman kapanmıyor bende mecbur böyle yaptım doğrusu nedir. Da-G4
2 adet 2.5 ssd yeri mevcut. Kızağın vidasını açıp yerleştirdiğimiz zaman kapanmıyor bende mecbur böyle yaptım doğrusu nedir. Da-G4
YinYang 80+ Bronze Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 506 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim - 26 Nisan 2022 #2 Ayni kasa bende var sata ssd kullanmiyorum fakat dogru geldi bana, sallanma yoksa ve kapak kapaniyorsa sorun olmaz
Ayni kasa bende var sata ssd kullanmiyorum fakat dogru geldi bana, sallanma yoksa ve kapak kapaniyorsa sorun olmaz
O oalaydn 80+ Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Orhan Alaydın 27 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 YinYang yazmış: Ayni kasa bende var sata ssd kullanmiyorum fakat dogru geldi bana, sallanma yoksa ve kapak kapaniyorsa sorun olmaz Devamı için tıklayın... Sallanma zorlama gibi durum yok baya uğraştım en mantıklısı bu başka bir şekilde olmuyor.
YinYang yazmış: Ayni kasa bende var sata ssd kullanmiyorum fakat dogru geldi bana, sallanma yoksa ve kapak kapaniyorsa sorun olmaz Devamı için tıklayın... Sallanma zorlama gibi durum yok baya uğraştım en mantıklısı bu başka bir şekilde olmuyor.
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,219 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 18,090 Yaş 21 Konum Amasya, Türkiye İsim Furkan Karagülle İlgilendiği Kategoriler Bilim ve Teknoloji Instagram _furkan.krgl_ 27 Nisan 2022 #4 Evet. Bu şekilde olmalı. SSD kötü bir model. Kısa vadede sorun çıkartabilir. Eğer yeni aldıysanız iade etmenizi öneririm.
Evet. Bu şekilde olmalı. SSD kötü bir model. Kısa vadede sorun çıkartabilir. Eğer yeni aldıysanız iade etmenizi öneririm.
Saki 80+ Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 203 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Saki Yapıcı 16 Ağustos 2022 #5 Ben de aynı kasayı kullanıyorum, 2.5 hdd bağlamak istedim aynı sorunla karşılaştım. Foruma bakayım dedim tek sizin konunuz var. Kapağı acinca alttan ssd ye vidalanmasi gerek, biraz ugrasinca farkettim, sizinki vidasiz gibi duruyor fotografta
Ben de aynı kasayı kullanıyorum, 2.5 hdd bağlamak istedim aynı sorunla karşılaştım. Foruma bakayım dedim tek sizin konunuz var. Kapağı acinca alttan ssd ye vidalanmasi gerek, biraz ugrasinca farkettim, sizinki vidasiz gibi duruyor fotografta