Shivers Mid
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bu uyarıyı alıyorum nasıl düzeltebilirim
hocam silinmiyor oyle yeni aldıgım ssd teknik servisten cıktı ve windowsu yüklemişler sanırım aynı zamanda pcdeki taklı ssd de windows yüklü nasıl biçimlendiricem ben bunuDisk yönetiminden, D yi seçip birimi sil. Sonra tekrar oluşturup deneyin.
Arka planda disk programı falan açık ise kapatın. Dosya gezgininde disk açık ise kapatın.Alıntıyı görüntüle
bu uyarıyı alıyorum nasıl düzeltebilirim
kapalı hocam 2 sinde deArka planda disk programı falan açık ise kapatın. Dosya gezgininde disk açık ise kapatın.
nasıl kullanıcam anlatabilir misinMiniTool Partition Wizard kullanmayı deneyebilir misin ?
YouTube'da bazı videolar mevcut bakabilirsin oraya zaten kullanmak basit disk i seçeceksin ardından biçimlendirme için sağ tıkla orada yazıyor zaten.kapalı hocam 2 sinde de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl kullanıcam anlatabilir misin
hocam boyle diyor windows yüklü oldugundan biçimlendiremiyorum sanırım. nasıl silebilirimYouTube'da bazı videolar mevcut bakabilirsin oraya zaten kullanmak basit disk i seçeceksin ardından biçimlendirme için sağ tıkla orada yazıyor zaten.
hocam boyle diyor windows yüklü oldugundan biçimlendiremiyorum sanırım. nasıl silebilirim
ssdnin içindekilerini fulden silmek istiyorum icindeki windows da dailNe için biçimlendirme yapacaktınız ?
temizlemek istiyorum fulldenNe için biçimlendirme yapacaktınız ?
hocam bunuda yaptım silinmiyor ne bu boyle?