2 gün önce SSD aldım, takıp format attıktan sonra işlemci kullanımı en ufak işlemde bile çok yüksek, Oyunlarda oynanmayacak derecede droplar giriyor ama oyunu HDD'ye atınca hiç drop girmiyor. Nasıl çözebilirim
Ssd marka model ne2 gün önce SSD aldım, takıp format attıktan sonra işlemci kullanımı en ufak işlemde bile çok yüksek, Oyunlarda oynanmayacak derecede droplar giriyor ama oyunu HDD'ye atınca hiç drop girmiyor. Nasıl çözebilirim
Ssd marka model ne
İşlemcim pentium g4560 SSD Samsung 870 EVOişlemcin ne
Ssd'ye sağlık testi yaptım hiçbir sorun çıkmadı yetmedi başka ssd de taktım sonuç aynı. HDD'de hiçbir sorun yaşamıyorumSamsung iyi bi marka ama böyle bi etki neden olmuş olabilir anlamadım.
En son 4 ay önce temizlik ve macun bakımı yaptım ısı değerleri 60 dereceyi geçmiyor sorun çok aşırı işlemci kullanımı olması ve başkalarında bu durumu görmedim, görev yöneticisinde cpu kullanımı %100 olduğu halde yapılan işlemlerin toplamı 70'i geçmiyor, her zaman toplamından fazla yüzde oluyor görev yöneticisindeşimdi şöyle bir durum var önceden hdd yavaş olduğu için sistemin hdd yi bekliyordu ama sen şimdi ssd yi taktın artık sisteminin en hızlı parçası sdd burda işlemcinin yüksek kulllanhıma çıkması normal en son ane zaman bakım yaptırdın ısı değerlerinde kaynaklı drop yiyor olabilirsin