SSD'de kayıp alanım var

Phoneix20

80+
Reaksiyon skoru
0
1769547771824.webp

steam de toplam 50gb lik oyun var Epicte ve EA üzerinde ise 11gb 66gb oyun dosyası var 50gb win11 kullanıyor benim anlamadığım en az 200gb kayıp var cache-shader cache-driver artıkları-windows güncellemesi artıkları-temp-gx cache dosyaları silmeme rağmen bu alan geliyor format atmakta istemşyorum bu alanı nasıl bulup temizlerim?

Alıntıyı görüntüle
steam de toplam 50gb lik oyun var Epicte ve EA üzerinde ise 11gb 66gb oyun dosyası var 50gb win11 kullanıyor benim anlamadığım en az 200gb kayıp var cache-shader cache-driver artıkları-windows güncellemesi artıkları-temp-gx cache dosyaları silmeme rağmen bu alan geliyor format atmakta istemşyorum bu alanı nasıl bulup temizlerim?
Klasörleri manuel olarak kontrol et belki kalıntı program oyun dosyaları filan vardır. Birde oyun içi ekran kaydı gibi şeylerde çok yer kaplıyor onlara dikkat et.

Alıntıyı görüntüle
WizTree ya da TreeSize kurup nerde ne ne kadar yer kaplıyor, klasör klasör detaylı görebilirsin, ikisini de ücretsiz kullanabilirsin

Geri