Neler Yeni

Yardım ssdmin çalındığını nasıl anlayabilirim

merhabalar ssdmin bilgisayarcıda çalınmış olma ihtimali varmıdır diye konuyu açıyorum samsung magician üzerinden ssd görünüyor çalınmış olma ihtimali varmı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Kâfi değil mi sence? Bilgisayarcıyla alıp veremediğin falan mı var dostum anlayamadım ben :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Kâfi değil mi sence? Bilgisayarcıyla alıp veremediğin falan mı var dostum anlayamadım ben :D
Yok hocam konu hakkında biraz pimpirik bir insanım ve gerçekten sizin gibi bir yetkili bir kişiden yanıt alırsam içim dahada rahat edecek

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu kadar paranoyaksanız ve dert edecekseniz neden bilgisayarcıya veriyorsunuz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yok hocam konu hakkında biraz pimpirik bir insanım ve gerçekten sizin gibi bir yetkili bir kişiden yanıt alırsam içim dahada rahat edecek
Sendeki durumun yetkiyle alakası yok dostum, pimpirikten ötesi bu çünkü. Bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil, OKB bile olabilirsin.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
merhabalar ssdmin bilgisayarcıda çalınmış olma ihtimali varmıdır diye konuyu açıyorum samsung magician üzerinden ssd görünüyor çalınmış olma ihtimali varmı?
bilgisayarını aç bu bilgisayara gir ssd in orda ? ordaysa çalınmamıştır dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusufilhan
aç kasayı bak

Shaco

80+ Bronze
Alo 184'ü arar mısın lütfen?

Sendeki durumun yetkiyle alakası yok dostum, pimpirikten ötesi bu çünkü. Bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil, OKB bile olabilirsin.
O kadar para veriyorum birşeyin çalınmasını gerçekten istemem bir arkadaşdan sadece cevap istiyorum bu kadar böyle tepki vermek değil sadece durum hakkında yardım edecek bir cevap

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O kadar para veriyorum birşeyin çalınmasını gerçekten istemem bir arkadaşdan sadece cevap istiyorum bu kadar böyle tepki vermek değil sadece durum hakkında yardım edecek bir cevap
Ortada yardım edilecek bir şey yok çünkü, 2 konunda da aşırı derecede mantıksız şeyler sormuşsun. Benim sana söylediğim şeyi dikkate alman çok daha iyi olur.

Ortada yardım edilecek bir şey yok çünkü, 2 konunda da aşırı derecede mantıksız şeyler sormuşsun. Benim sana söylediğim şeyi dikkate alman çok daha iyi olur.
Dediklerinden sadece sağlığımla ilgili bir şey yazdığını gördüm yanıt olarak çalınmışmıdır diye sorduğumda cevap alamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,089
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom