Fortnitezox
80+
merhabalar ssdmin bilgisayarcıda çalınmış olma ihtimali varmıdır diye konuyu açıyorum samsung magician üzerinden ssd görünüyor çalınmış olma ihtimali varmı?
Yok hocam konu hakkında biraz pimpirik bir insanım ve gerçekten sizin gibi bir yetkili bir kişiden yanıt alırsam içim dahada rahat edecekYardım - anakart ses kartım çalınmış
merhabalar sakarya digital arta kasamı teslim ettim 5 yıldız almışlar google puandan websiteleri bile var buraya hiç bilgisayar bırakan oldumu çalınmış olabilirmi konu hakkında bilgi verebilirmisiniz anakartımdan temiz ses alıyorum onluk sıkıntı yok fakat sormak istiyorumforum.donanimarsivi.com
Kâfi değil mi sence? Bilgisayarcıyla alıp veremediğin falan mı var dostum anlayamadım ben![]()
Sendeki durumun yetkiyle alakası yok dostum, pimpirikten ötesi bu çünkü. Bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil, OKB bile olabilirsin.Yok hocam konu hakkında biraz pimpirik bir insanım ve gerçekten sizin gibi bir yetkili bir kişiden yanıt alırsam içim dahada rahat edecek
bilgisayarını aç bu bilgisayara gir ssd in orda ? ordaysa çalınmamıştır dostummerhabalar ssdmin bilgisayarcıda çalınmış olma ihtimali varmıdır diye konuyu açıyorum samsung magician üzerinden ssd görünüyor çalınmış olma ihtimali varmı?
aç kasayı bakmerhabalar ssdmin bilgisayarcıda çalınmış olma ihtimali varmıdır diye konuyu açıyorum samsung magician üzerinden ssd görünüyor çalınmış olma ihtimali varmı?
O kadar para veriyorum birşeyin çalınmasını gerçekten istemem bir arkadaşdan sadece cevap istiyorum bu kadar böyle tepki vermek değil sadece durum hakkında yardım edecek bir cevapSendeki durumun yetkiyle alakası yok dostum, pimpirikten ötesi bu çünkü. Bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil, OKB bile olabilirsin.
Ortada yardım edilecek bir şey yok çünkü, 2 konunda da aşırı derecede mantıksız şeyler sormuşsun. Benim sana söylediğim şeyi dikkate alman çok daha iyi olur.O kadar para veriyorum birşeyin çalınmasını gerçekten istemem bir arkadaşdan sadece cevap istiyorum bu kadar böyle tepki vermek değil sadece durum hakkında yardım edecek bir cevap
Dediklerinden sadece sağlığımla ilgili bir şey yazdığını gördüm yanıt olarak çalınmışmıdır diye sorduğumda cevap alamadım.Ortada yardım edilecek bir şey yok çünkü, 2 konunda da aşırı derecede mantıksız şeyler sormuşsun. Benim sana söylediğim şeyi dikkate alman çok daha iyi olur.