(ss'li)sakallarım ne zaman kendini belli edecek seviyeye gelir?

Reaksiyon skoru
68
merhaba 20 yasındayım kıllar faullerimin altında,çenemde var biraz ve bıyık,yanaklarımdan cıkmıyor desem doğrudur sürekli kıl oluyor seyrek seyrek,gürleşmesini istiyorum yani karsıdan bakınca fark edilsin istiyorum ama cidden az seviyede ne yapabilirim ya da kaç zaman sonra normal sakal seviyesine gelirler?

konuyu kirletmeden seviyeli cevaplarsanız sevinirim tesekkürler

Ekler

• WhatsApp Image 2021-11-13 at 21.20.23 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-13 at 21.20.23 (1).jpeg
    424.4 KB · Hit: 135
  • WhatsApp Image 2021-11-13 at 21.20.23.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-13 at 21.20.23.jpeg
    759.8 KB · Hit: 127
merhaba 20 yasındayım kıllar faullerimin altında,çenemde var biraz ve bıyık,yanaklarımdan cıkmıyor desem doğrudur sürekli kıl oluyor seyrek seyrek,gürleşmesini istiyorum yani karsıdan bakınca fark edilsin istiyorum ama cidden az seviyede ne yapabilirim ya da kaç zaman sonra normal sakal seviyesine gelirler?

6. sınıfın sonundan beri traş olan ben o.O2

Düzenli olarak jiletle tıraş ol. Ben de 18 yaşıma kadar hiç jilet vurmamıştım, sakallar yumuşak ve seyrekti. Jiletle kesmeye başladıktan sonra sertleşti ve gürleşti.

kalabalığı sanırım akraba fazlalığı için söyledi hocam :) hani Doğu'da vs kalabalık aileler olur ya ben öyle anladım
Eğer öyle ise hem Baba hem de Anne tarafım kalabalık

Ayrıca size de cevap vereyim. En sağlıklısı Jilet vurmak olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,555
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri