Neler Yeni

Staj yapmadan sınıfı geçmek mümkünmüdür?

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
Merhabalar, 12.Sınıf özel meslek lisesinde okuyorum 2 ay önce staj yerimden kovuldum hala biryer bulamadım böyle devam ederse sınıfı geçer miyim? Özel okul bırakır mı birde poset yapsam ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hedef gösteriliyorum
staj zorunlu ders değil mi? dosyanı vermeden mezun olmazsın, poşet yapmak riskli sana kalmış hocaların ziyarete gelirse yine yanacan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hedef gösteriliyorum
Evet öyle biliyorum ancak dediğim gibi hoca ben idare ediyorum demişti poşet olayında yakalanirsak ne olur tam olarak?
uzun zaman oldu liseden mezun olalı benim zamanımda dersten kalıyordun yani sınıfta kalıyordun, zaten tekrar öğrenciysen de 2. defa sınıfta kaldığın için okuldan atılıyordun. sen daha önce sınıfta kalmadıysan ve hala benim zamanımdaki kurallar geçerliyse sınıfta kalıcan tekrar okuyacan, veya 2. kez kaldığın için okuldan uğulayacaklar seni.
hala kurallar böyle mi bir öğren müdür yardımcısından veya meslek hocandan.

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun zaman oldu liseden mezun olalı benim zamanımda dersten kalıyordun yani sınıfta kalıyordun, zaten tekrar öğrenciysen de 2. defa sınıfta kaldığın için okuldan atılıyordun. sen daha önce sınıfta kalmadıysan ve hala benim zamanımdaki kurallar geçerliyse sınıfta kalıcan tekrar okuyacan, veya 2. kez kaldığın için okuldan uğulayacaklar seni.
hala kurallar böyle mi bir öğren müdür yardımcısından veya meslek hocandan.
1 kere kalmadım şuana kadar ancak yani 2 ay oldu ve hala devamsızlık girilmemiş okulda yapma durumu vs oluyordu o nasıl oluyor bilginiz var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hedef gösteriliyorum
1 kere kalmadım şuana kadar ancak yani 2 ay oldu ve hala devamsızlık girilmemiş okulda yapma durumu vs oluyordu o nasıl oluyor bilginiz var mi
maalesef kardeşim varsa da yeni yönetmeliktir. benim zamanımda yoktu öyle şeyler. en iyi staj hocandan öğrenmen böyle şeyleri. he yok aram kötü o hocayla diyorsan başka bölümün staj hocasıyla konuş

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef kardeşim varsa da yeni yönetmeliktir. benim zamanımda yoktu öyle şeyler. en iyi staj hocandan öğrenmen böyle şeyleri. he yok aram kötü o hocayla diyorsan başka bölümün staj hocasıyla konuş
Biraz fazla meşgul ettim onu o yüzden internette görüyorum okulda yapmak gibi bir şey varmış ancak emin değilim yani yapasim da yok bu bölümden devam etmicem

Top Bottom