- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekstronik okuyorum hocam emin misiniz birde belediye alır mıMigros filan alıyor ama okulun bilgilendirmesi lazim
Mekstronik okuyorum hocam emin misiniz birde belediye alır mıMigros filan alıyor ama okulun bilgilendirmesi lazim
Benide öyle okulda idare etse olmaz mı acaba hocam sınava hazırlansam birde belediyeye gidicem bugün belki alıryanlış olmasın hocam bende özel meslekte okuyorum 12.sinifim makine ve tasarım teknolojileri okuyorum staj yerim vardı pek anlaşamadım çıktım ordan başka staj yeri ararken müdür dedi ki gel seni okulda staj gösterelim devamsızlığı bir şekil idare ederiz eyvallah dedim ama nereye kadar? ki zaten yıl başında staj maaşına zam gelicek e okulda staj gosterdiklerinde para vermiyorlar oyuzden staj yeri aramaya çıktım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
belediye alabilir bizim bölüm makine ile ilgili olduğundan dolayı bizim arkadaşlar fen işlerinde çalışıp belediyenin arabalarını tamir ediyorlar
Belediyeye gittim de firma önerdiler onlar da dolu yani ne yapılacak belirsizyanlış olmasın hocam bende özel meslekte okuyorum 12.sinifim makine ve tasarım teknolojileri okuyorum staj yerim vardı pek anlaşamadım çıktım ordan başka staj yeri ararken müdür dedi ki gel seni okulda staj gösterelim devamsızlığı bir şekil idare ederiz eyvallah dedim ama nereye kadar? ki zaten yıl başında staj maaşına zam gelicek e okulda staj gosterdiklerinde para vermiyorlar oyuzden staj yeri aramaya çıktım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
belediye alabilir bizim bölüm makine ile ilgili olduğundan dolayı bizim arkadaşlar fen işlerinde çalışıp belediyenin arabalarını tamir ediyorlar
Firma yokki hocam.yok hocam mecbur diye biliyorum