Neler Yeni

Staja kafama göre bir gün gitmezsem sorun olur mu.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim haftada 3 gün staja gidiyorum kafama göre bir gün devamsızlık yapsam sıkıntı olur mu özürsüz devamsızlık hakkımdan kullanabilir miyim?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen sene en az 2 hafta kafama göre gitmedim hocam usta başın sıkıntı çıkarmadığı sürece sorun çıkmaz. Devamsızlıkları kordinatör öğrtmen her hafta gelip işliyor birazda onun insafına kalmış e okula geçmesi benimki 1 hafta devamsızlığımı işlememişti. Gitmediğim günler maaşımı falan yatırdılar. Şanslıydım ben staj yönünden.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
eğer iş veren ile samimiyet kurarsan görevli öğretmen vs geldiğinde atıyorum parça almaya gitti veya bir yere kadar gitti gelecek gibi şeyler söyleyip geçirebiliyorlar sanırım ben 11. sınıfım meslek lisesi anadolu teknik programındayım 10. sınıf yaz 15 gün bu yaz 25 gün yapacağız geçen sene hiç aksatmadan gittim bakalım bu sene daha kafam esen bir yere gitmek istiyorum telefoncuya gitmiştim çünkü bilişim okuyorum daha alanıma göre daha zevklerime göre bir yere gitmek istiyorum hatta aklıma gelmişken şimdiden yer arayayım yoksa bulamam son günlere bırakmıştım çünkü koca izmir çankayada 1 telefoncuya girebildim o kadar yere sordum sordum yoktu yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Yuzarsef
ben dükkanı kapatana kadar duruodum bi gün erken çıkıyım dedim içimden geçtiler bi daha da sonuna kadar durmadan 5 de paydos ettim. senin şansın varmış kardom

Top Bottom