Stalker dışındaki oyunlar ilgili türlere ilgi duyuyorsan ben buna niye para verdim dedirtmeyecek oyunlar.stalker gamepassde var ama gp zamlanacak deniyor persona 5 royale çok ama çok kaliteli ama xbox storeda alan wake 2 de humble bundledan alırım alırsam 600 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
@SİRcem v2 @Uğur
stalker al gp zam yiyecek diyen var dinlemeye değermi acabaStalker dışındaki oyunlar ilgili türlere ilgi duyuyorsan ben buna niye para verdim dedirtmeyecek oyunlar.
Yani sadece zam ihtimaline bakarsak mantıklı alınması ama oyun hiç çıkacakmış gibi gelmiyor bana. Ha ne olur ileride oyun çıkarsa gp alıp bitirirsin, en kötü 159 vereceğine en fazla 300 verip oynarsın.stalker al gp zam yiyecek diyen var dinlemeye değermi acaba
çok haklısın zaten bu saatten sonra oyun olayı bitti savaşta olan yapımcılar oyunu erken çıkartıp kötü çıkarabilir yada çok geçte çıkarabilir iyi çıkarsa 1 ay gp alırız ozaman persona 5 royale daha mantıklı gibi alan wake 2 yerineYani sadece zam ihtimaline bakarsak mantıklı alınması ama oyun hiç çıkacakmış gibi gelmiyor bana. Ha ne olur ileride oyun çıkarsa gp alıp bitirirsin, en kötü 159 vereceğine en fazla 300 verip oynarsın.