XDEV 80+ Bronze Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 709 Dahası Reaksiyon skoru 471 Konum Los Angeles İsim Burak Bugün, 00:21 #1 Selamün aleyküm. Sizce Gold ile kasa mı alınmalı yoksa silah deseni mi? Hangisi daha mantıklı?
Mahmut Yılmaz 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 3,692 Bugün, 00:24 #2 Ramazan ramazan kasa işine girmeyiniz naçizane tavsiyem parası neyse skin alınız.
XDEV 80+ Bronze Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 709 Dahası Reaksiyon skoru 471 Konum Los Angeles İsim Burak Bugün, 00:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mahmut Yılmaz yazmış: Ramazan ramazan kasa işine girmeyiniz naçizane tavsiyem parası neyse skin alınız. Devamı için tıklayın... Hocam ilk defa oynuyorum da bu market kısmında kasa vardı. Birde silah deseni alma kısmı vardı. Hangisi daha mantıklı diye sorayım dedim. Silah deseni aldım.
Mahmut Yılmaz yazmış: Ramazan ramazan kasa işine girmeyiniz naçizane tavsiyem parası neyse skin alınız. Devamı için tıklayın... Hocam ilk defa oynuyorum da bu market kısmında kasa vardı. Birde silah deseni alma kısmı vardı. Hangisi daha mantıklı diye sorayım dedim. Silah deseni aldım.