GirayHan
80+ Platinum
Böyle bir hesap yok nerenizden atıyorsunuz kullanıyorum ürünü içine doldurup içmezseniz 6-7 saat sıcak tutuyor aralıklı içerseniz 3-4 saatte içersiniz bazen yatarken çay yapıyorum içemeden uyuya kalıyorum sabah kalktığımda sıcak oluyor sabah devam ediyorum7 saat sıcak /4 = 1 saat 45 dakika sıcak tutar
7 saat denilince 40-50 derece sıcak sayılıyor
Benim için sıcaklık 85 derece üstüdürBöyle bir hesap yok nerenizden atıyorsunuz kullanıyorum ürünü içine doldurup içmezseniz 6-7 saat sıcak tutuyor aralıklı içerseniz 3-4 saatte içersiniz bazen yatarken çay yapıyorum içemeden uyuya kalıyorum sabah kalktığımda sıcak oluyor sabah devam ediyorum
85 çok fazla be kanka zaten 100 kaynama lkandaılwdnlaıwBenim için sıcaklık 85 derece üstüdür
örnek 12 saat sıcak tutma özelliğine sahi bir termos
Alıntıyı görüntüle
fırsat ürünü bir mug termos. yani kapağını açıp kahve çay tüketiyorsun. bu tarz termoslar genelde kapalı alanlar için uygundur senin karşılaştırdığın termoslar ise outdoor için. burda bariz bir hatan var. öyle termosa koyayım 3 saat 90 derecede dursun diyorsan çay ocağına gidip orda içmen lazım çayı. termosların üretiliş amaçlarına aykırı beklentin var. termos kullanmamalısın benceBenim için sıcaklık 85 derece üstüdür
Alıntıyı görüntüle
Lan işte 6 saat 80 derecede tutuyor ya daha ne yapsın 5 dereceden ne olacak hakılı mı oldun buharlaştır havasını çek bazen komik oluyorsunuz kimlerle aynı havayı soluyoruzBenim için sıcaklık 85 derece üstüdür
Alıntıyı görüntüle